mai 18

God mandag! Status iøstfold: Travelt for politiet. Fyll og slåssing. Alvorlig ulykke. Brann..


God mandag! Håper på vel overstått 17.mai for liten og stor. Våkner opp til sol, blå himmel og en svart kopp kaffe. Prognosene for dagen tyder på både sol og skyer, og temperaturene vil ligge mellom 7-13 grader.


status iøstfold

Det ble en travel 17.mai-kveld for politiet i Øst. En rekke meldinger om bråk, alkohol og ungdoms-samlinger som utartet.


Ulv

Ellers en del fokus på observasjon av ulv i Fredrikstad. NRK Kveldsnytt visste i går filmopptak gjort av en politipatrulje da ulven gikk over Seutbrua natt til 16.mai.-Observasjonen og filmingen ble gjort på Seut-brua, som krysser Seut-elva en kilometer nord for Fredrikstad sentrum. Og da blir jo det foreløpige navnet Seut-ulven, sier operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt til Dagbladet.

Her er noe av det som har skjedd det siste døgnet..


Veldig berusede
#Øst
I hele Øst politidistrikt fikk politiet inn meldinger om ansamlinger av unge folk som også tildels var veldig berusede 17.mai. Flere steder var det amper stemning. Politet oppfordret foreldre / foresatte til å ta kontakt med sine kjære for å sjekke status.Brann
Sarpsborg
Kl 01.48
Hafslund. Politi og brannvesen rykket ut til brann i en bod tilhørende Hafslund IL. Ingen personer kom til skade. Brannvesenet er igjen på stedet for etterslukking. Politiet oppretter straffesak.Alvorlig trafikkulykke -luftambulanse
Moss
Kl 19.01
Jeløya. Nødetatene rykket ut til trafikkulykke 17.mai-kveld. En bil som har kjørt inn i et tre. Ulykken er på Nesveien ved Kjellandsvik. En person fastklemt. Det var bilfører og 2 passasjerer i bilen. Begge passasjerene fremstår som uskadd, men fraktes til sykehus for sjekk. Bilfører er alvorlig til kritisk skadet. Luftambulansen landet på Nesveien.Flere slagsmål
Fredrikstad
Kl 21.11
Isegran; Politiet rykket ut til Isegran etter mange henvendelser om beruset ungdom og russ på stedet. Flere mindre slagsmål. -Vi går imellom og rydder etter beste evne fortalte operasjonsleder ved Øst politidistrikt.
Slåssing
Moss
Kl 02.26
Skihytta. Politiet på vei til stedet med flere enheter etter melding om slåsskamp på stedet. Tidligere i natt fikk vi melding om støy fra russen på stedet.Ruset og truende
Moss
Kl 16.02
Melding om en mann som er ruset og truende på en restaurant i sentrum. Patruljen fikk kontroll på en mann i 20-årene. Kjøres til arrest og anmeldes for trusler og ordensforstyrrelse.