mai 31

God søndag! Status iøstfold: Kjørte nesten på en politimann. Fest og høy musikk. Promille med barn i bilen. Full båtfører


God søndag, er 1.pinsedag. Våkner opp til sol, blå himmel og en svart kopp kaffe. Håper helgen har vært bra så langt. Vi starter dagen med musikk og hyggelig formiddagsradio fra P1.

Snart juni

Er forøvrig siste søndag i mai måned, og vi avslutter måneden med fine sommer-temperaturer.


vær og vind

Prognosene for de neste dagene tyder på fortsatt fint vær og varme temperaturer. Meteorologene hos Yr tar høyde for 25-26 grader de neste dagene.


status iøstfold

Politi og nødetater er i tjeneste gjennom helgen. Her er noe av det som har skjedd det siste døgnet.,Fest og høy musikk
Øst
Kl 04.00
-En oppsummering av natten frem til Kl 04.00 viser at det har vært en natt preget av mange klager på støy, høy musikk og fest. Totalt 43 slike meldinger fra kl.2300-kl.0400. Ellers ingen alvorlige hendelserTrafikkuhell
Råde
Kl 19.50
E6. Bil som har kjørt utfor veien. Kjørt igjennom viltgjerdet. Ikke skadet. Politiet er på stedet. Fører av bilen har fått førerkortet beslaglagt. Han kjøres forøvrig til legevakt for sjekk.
Kjørte nesten på en politimann
Råde
Kl 20.19
E6. I forbindelse med at politiet jobbet med trafikkuhell på stedet, har en ny bilfører vært uoppmerksom og nesten kjørt på polititjenesteperson, på tross av rikelig varsling på stedet. Fører blir anmeldt. Førerkortbeslag blir vurdert.
Full båtfører
Hvaler
Kl 19.33
Skjærhalden. Politibåten har stanset båtfører som blåser til langt over lovlig verdi. Båtfører blir kjørt til Fredrikstad for videre prøver og anmeldelse.
Promille med barn i bilen
Fredrikstad
Kl 15.30
Gressvik. Melding om vinglete kjøring. Bilfører stanset av politiet. Hun blåste til langt over lovlig verdi. I tillegg var det et mindreårig barn med på kjøreturen. Tas prøve av fører og opprettes straffesakSveip
Politibåten i tjeneste
-lørdag
kl 20.54
Oslofjorden. Drøbaksundet. Politibåten er ute og kontrollerer båter. Mange båter på vannet i dag, og politiet har stanset 6 båter hvorav 4 har fått forenklet forelegg pga manglende redningsvest.