juni 05

Åpnet Burger King i Fredrikstad


Fredag 5. juni klokken 10, åpnet Burger King i Fredrikstad.


– Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, sier restaurantsjef Lene Elisabeth Halvorsen-Myhre i en melding:Stortorvet

Den nye restauranten har flott hjørnebeliggenhet på Stortorvet. I byens nye storstue gleder 30 motiverte medarbeidere seg til å flammegrille Whopper til sultne gjester.


-Jeg er utrolig spent på åpningen. Det har jo bygget seg opp en del forventninger med tiden. Nå har vi satt sammen et utrolig sterkt team av engasjerte og unge medarbeidere fra nærområdet, så jeg føler meg trygg på at dette skal gå bra, sier restaurantsjef Halvorsen-Myhre.


Unge medarbeidere

Restaurantsjefen forteller videre at det er ekstra hyggelig å ansette unge, lokale medarbeidere i en vanskelig periode med høy arbeidsledighet og mye usikkerhet. Den nye restauranten har mottatt mange søknader til de 30 stillingene.De siste månedene har vært svært krevende for veldig mange. Derfor føles det ekstra meningsfylt å ansette unge og topp motiverte medarbeidere akkurat nå.


Den nye restauranten ligger midt i Fredrikstad sentrum, og har 102 sitteplasser fordelt på to etasjer. I tillegg byr den moderne restauranten på både lekeområde og uteservering.


Vi gleder oss til å gå sommeren i møte i så flotte omgivelser. Det blir stor stas å ta imot sultne østfoldinger og sommergjester sier restaurantsjefen.—-


Foto via Burger King