juni 06

Skålevik går fra Sarpsborg 08 til Start. Utlån..


-Høsten 2017 ble Steffen Lie Skålevik en svært populær mann blant både publikum og medspillere. Nå kommer «Skårevik tilbake skriver fotballklubben Start på sine nettsider.


Utlån

Start er enige med Sarpsborg 08 om en utlånsavtale for Skålevik ut 2020-sesongen. Dermed returnerer 27-åringen til Kristiansand to og et halvt år etter at han forlot klubben sist.-Vi er veldig glade for å ha fått Steffen inn nå. Han er en spiller som passer godt inn i vår spillestil og en type vi kjenner godt. Vi er trygge på at han vil skli rett inn i spillergruppa og kunne bidra fra første stund, sier Start-trener Joey Hardarson.
Føler med som hjemme

-Jeg føler meg litt som hjemme her, og jeg ble skikkelig glad da jeg kjørte nedover til Sørlandet i går. Jeg er veldig glad for å være på plass her, sier Skålevik.

Aktuell link