juni 12

God fredag! Status iøstfold: Pågrepet etter trusler mot politiet. Evakuerte 10 personer etter brann. Uaktsom kjøring. Høy musikk og støyGod fredag, våkner opp til sol og blå himmel! Prognosene for dagen tyder på fint vær med temperaturer opp mot 28 grader.


status iøstfold

Politi og nødetater har vært på en rekke oppdrag det siste døgnet, Her er noe av det som har skjedd..


Pågrepet etter trusler mot politiet
Fredrikstad
Kl 05.30
En mann i 30 årene kjøres arrest. Brutt pålegg om å holde ro etter først vært et ordensproblem. Anmeldes for forholdet, samt for forulemping og trusler mot politiet.
Uaktsom kjøring
Halden
Kl 04.30
Halden_sentrum, politipatrulje kom over en bil som hadde kjørt i grøfta. Et gjerde er ødelagt. Ingen personskade. Mann i slutten av tenårene anmeldes for uaktsom kjøring.Måtte evakuerer beboere etter brann / kraftig røykutvikling
Fredrikstad
Kl 00.57
Gamle Fredrikstad, nødetatene på stedet ifm brann/kraftig røykutvikling fra flermannsbolig. Samtlige beboere er gjort rede for og er ute av boligen. Det er ti personer som er evakuert, ingen skadet. Forøvrig er det for tidlig å si noe om brannårsak.Høy musikk og støy
iøstfold
Kl 05.54
Det har vært mange henvendelser i natt, vedr klage på høy musikk fra russen. Vi har vært på mange av klagestedene. Noen har selv valgt å avslutte, mens andre er pålagt dette fra patruljene skriver politiet i en melding.Sveip

Følger med i skjærgården
Follo
-Torsdag
Politibåten utført kontroller langs kysten. En mann fikk et forelegg for høy hastighet ( over 5 knop) på vannscooter nærmere land enn 150 meter. Hadde heller ikke båtførerbevis. Ellers var det meste bra og folk var flinke.