juni 13

Allsang på Grensen søker sangglade familier som publikum til sommerens sendinger
TV 2 og Allsang på Grensen søker sangglade familier som publikum i sommer skriver Tv2 i en artikkel.-Ettersom vi ikke kan gjennomføre Allsang på grensen med vanlige sommerglade publikum, søker vi minst ti sangglade familier/husstander til hvert program. De skal sitte på piknik-tepper foran scenen, og synge sammen med Katrine Moholt, Staysman og en rekke av landets mest kjente artister.


Viktig

De heldige familiene/husstandene blir en svært viktig del av Allsang-programmene i sommer, og vil i tillegg til å synge også bidra med energi og entusiasme. Det handler rett og slett om å skape god stemning!Årets Allsang på Grensen vil rette fokus på norske artister og norsk musikk.
Årets innspillingsdatoer:

Onsdag 24.juni
Tirsdag 30. juni
Onsdag 1.juli
Onsdag 8. juli
Onsdag 15. juli
Onsdag 22. juli
Torsdag 23. juli


Send mail med all info til: post@allsangpagrensen.noPraktisk info


Alle familiene/husstandene får tilsendt sangene og tekstene til programmet de skal være publikum i, slik at dere møter godt forberedt.—-


Aktuell link | Tv2