juni 14

God søndag! Status iøstfold: Sol og sommer. Promillekjøring. Høy musikk og feststøy. Ulykke med ATV. Uansvarlig kjøring. Pirat-Taxi


God søndag! Det fine sommerværet fortsetter. Prognosene for dagen tyder på varmt og pent vær, og temperaturer opp til 27 grader.


status iøstfold

Politi og nødetater er på vakt gjennom helgen. Her er noe av det som har skjedd det siste døgnet..Høy musikk og feststøy
#iøstfold
Øst Politiet mottar et stort antall henvendelser om musikk og annen feststøy fra Minnesund i nord til Svinesund i sør. Umulig å følge opp alle henvendelsene. Oppfordrer til at man tar hensyn til naboene og snakker med hverandre.

Ulykke med ATV
Halden
Kl 03.17
Tistedal. Meldt om en ATV som har kjørt av veien i Flatebyveienområdet. 2 personer involvert. Fører mistenkes for alkoholpåvirket kjøring. Nødvendige prøver tatt. Kjørt til Kalnes sykehus med lettere skader.

Promillekjøring
Fredrikstad
Kl 04.51
En 19 årig mann fra Fredrikstad er siktet for promillekjøring. Nødvendige prøver er tatt og hans førerkort er beslaglagt. Ble stanset i Nabbetorpveien.

Pirat-taxi
Fredrikstad
Kl 04.35
En mann i 20 årene er anmeldt for kjøring av «pirat-taxi». Han har erkjent forholdet.Uansvarlig kjøring
Fredrikstad
Kl 23.20
Skjærviken. Mann i 20 årene fra Fredrikstad er siktet for kjøring i påvirket tilstand og fartsovertredelse etter at han ble stanset i 121 km/t i 80-sone. Nødvendige prøver tas, førerkortet beslaglegges og mannen anmeldes.Aggressiv mann
Ørje
Kl 23.42
En beruset mann i 60 årene er bortvist fra Ørje sentrum til i morgen tidlig etter at han var aggressiv mot kamerater og vekter på en kafè.

Trafikkontroll
Moss
Kl 21.41
E6 UP har gjennomført en trafikkontroll på E6 sydgående ved Storebaug. Flg. reaksjoner: 11 forelegg for fart, 1 forelegg for dårlig sikring av barn. 1 anmeldelse for fart og 1 anmeldelse for kjøring uten gyldig førerkort. Høyeste hastighet som ble målt var 149 km/t

Innbrudd på Røde kors-huset
Fredrikstad
Kl 20.07
Gressvik. Politiet har vært og undersøkt et innbrudd på Røde Kors huset. Angivelig skjedd natt til lørdag. En rute var knust og døren til kontoret var brutt opp. Heldigvis ikke mye som ble stjålet.