juni 16

Color Line starter seilingene med passasjerer fra Oslo tur/retur Kiel


Foto via Color Line


Etter at regjeringen stengte grensene til Norge innstilte Color Line all passasjertrafikk mellom Norge, Danmark, Sverige og Tyskland fra midten av mars.


Grensen til Danmark ble åpnet i går, og etter tre måneder er Color Line også klar for en gradvis oppstart med skipene på linjen mellom Oslo og Kiel. M/S Color Fantasy starter onsdag 17. juni og M/S Color Magic uken etter onsdag 24 juni opplyser selskapet i en melding:


Oslo

I første omgang gjelder tilbudet for passasjerer som vil starte i Oslo og være om bord under hele reisen uten å gå i land i Kiel. Igangsettelsen vil følge de retningslinjer for smittevern som gjelder, og som er viktig for å skape trygge og gode rammer for gjestene og ansatte om bord.Tiltaket som gjør at regjeringen har tillatt tur/retur passasjerer fra Oslo er et viktig signal frem mot en normalisering, som forhåpentligvis snarlig vil skje ved at av grensene til Tyskland åpner.