juni 19

God fredag! Status iøstfold: Tatt på fersken i det de skulle stjele en motorcrosser. Alvorlig skadet etter Mc-ulykke. Tok seg inn i bolig, stjal lommebok, bil og nøkler..


God fredag, er straks helg! Våkner opp til sol, blå himmel og varme temperaturer. Ser ut til å bli nok en fin dag i vårt distrikt. Er også siste uke før skoleferien begynner.


Nyhetsbildet fredag morgen:

• Politimann Eirik Jensen dømt til 21 års fengsel
• Stappfulle busser og tog: Ber passasjerene ta mer ansvar ( NRK )
Vær og vind

Prognosene for fredag og delvis lørdag gir grunn til optimisme. Ventes i hovedsak fint og varmt vær, men kan skye over – utover lørdag ettermiddag.
Søndag ventes det regn og nedbør i følge meteorologene hos Yr.


status iøstfold

Politi og nødetater følger opp små og store hendelser i vårt distrikt. Her er noe av det som har skjedd det siste døgnet.,


Tatt på fersken i det de skulle stjele en motorcrosser
Fredrikstad
Kl 03.18
Meldt om to menn som tilsynelatende forsøkte å stjele en cross-motorsykkel på parkeringshus. Patrulje fikk kontroll på to menn. Ene i 20 årene, andre i 30 årene. Gjort funn som gav grunnlag for anmeldelse for forsøk tyveri av MC.
Tok seg inn i bolig, stjal lommebok, bil og nøkler..

Halden
Kl 02.35
Meldt om tyveri av bil fra bolig. Gjerningsperson, trolig mann, tatt seg inn i huset og stjålet lommebok og bilnøkler. Fornærmede så bilen kjøre.


.. så noe senere ..Stoppet ruset sjåfør i stjålet bil
Sarpsborg
Kl 05.25
Politiet stanset kl. 0525 fredag morgen – en ruset sjåfør kjørende i bilen som tidligere ble stjålet i Halden i natt. Vedkommende som må betraktes som en kjenning av politiet, ble pågrepet og fremstilt for utvidet prøvetaking på legevakta før han blir innsatt arrest.Alvorlig skadet etter MC-ulykke
Fredrikstad
-torsdag
Kl 20.41
Onsøy. Rv117 nødetater rykker ut til trafikkuhell mellom MC og bil ved Kolberg. Tung MC kjørt inn i bil bakfra. MC fører alvorlig skadet i form av flere bruddskader. Mann i 50 årene som førte MC. han har ikke gyldig førerkort og han mistenkes for å være ruspåvirket. Det gikk heldigvis bra med de to som satt i bilen. De kan ikke klandres for uhellet.
Kollisjon mellom bil og sykkel
Askim
-torsdag
Kl 17.30
Blunkeslettveien. Påkjørsel mellom bil og sykkelist. Ung gutt på snart 10 år var på sykkel og har litt vondt i bena. men antatt kun lettere skadet. Bilfører er en mann på ca 50 år.Trafikkontroll i 30-sone
Fredrikstad
-torsdag
Kl 11.00
Ved Nøkleby skole. UP har gjennomført en laserkontroll. 5 forenklede forelegg for hastighet. Høyeste var 45 km/t i 30 sone.