juni 20

God lørdag! Status iøstfold: Skadeverk. MC-ulykke. Slåsskamp i båt. Tok kontroll på båt-tyv. Ruspåvirket sjåførGod lørdag, våkner opp til sol og blå himmel. Prognosene for helgen tyder på noe variert vær, men varme temperaturer. Søndag ventes gråvær og regn.


status iøstfold

Politi og nødetater følger opp små og store hendelser i vårt distrikt. Her er noe av det som har skjedd det siste døgnet .,
Slåsskamp i båt
Hvaler
Kl 01.19
Skjærhalden: Mann i slutten av 40- årene innbragt til arresten etter slagsmål i en båt. Vedkommende forulempet også politiet. Anmeldelse.Tok kontroll på båt-tyv
Moss
Kl 07.44
Etter fantastisk innsats fra en melder fikk politiet kontroll på en mann i båt på Jeløya. Han er nå mistenkt for tyveri av to båter, en sykkel, samt føring av båt i rus.
Politibåten i tjeneste
Fredrikstad
Hvaler
Kl 04.14
Politibåten har i løpet av fredag ettermiddag/natt skrevet ut 3 forenklede forelegg på manglende flytemidler, 2 forenklede forelegg på minstealder og 1 forenklet forelegg for manglende lanterner.Ruspåvirket sjåfør
Moss
Kl 02.16
Helgerødgata: UP stanset bil der fører ikke har gyldig førerkort, samt mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand. Mann i 30- årene fra Moss.
Skadeverk
Fredrikstad
Kl 22.41
Kongsten fort! Meldt om skadeverk på stedet. Vi er fremme og flere ungdommer fikk hastverk og løp. Det vi ser – er at det er fjernet og kastet taksten.
Skogbrann
Halden
Kl 16.20
Idd. Meldes om skogbrann i nærheten av Feiselveien. Brannvesenet melder at det ikke skal være fare for spredning til bebyggelse.
MC veltet under øvelseskjøring
Halden
Kl 16.18
Iddefjordsveien. To MC veltet ifm øvelseskjøring. Første mc trolig sklidd på grus, bakerste mc traff den første. Meldt om smerter i kne og skulder på førere. Hver av førerne, begge voksne menn fremstod lettere skadet. Vi har avsluttet på stedet, oppretter sak / uaktsom kjøring.