juni 21

God søndag! Status iøstfold: Utsatt for vold av flere personer. Boligbrann. Ungdomsfest. 160 km/ i 100-sone. Badeulykke

God søndag, håper helgen har vært Ok så langt.


Vær og vind

Etter mange dager med fint sommervær – kom gråværet lørdag ettermiddag. Ventes også en del regn og nedbør i dag i følge meteorologene hos Yr. I følge langtidsprognosene blir det mer «fin-vær» utover neste uke.
Status iøstfold

Politi og nødetater er på vakt gjennom helgen. Her er noe av det som har skjedd det siste døgnet..

Utsatt for vold av flere personer
Sarpsborg
Kl 02.35
ST. Maries gate: En person utsatt for vold av flere andre. Lettere skadd, vondt i en arm. En person innbragt til arresten. Sak opprettes.Ungdomsfest
Fredrikstad
Kl 21.30
Begby. Politiet rykker ut på ungdomsfest, hvor det er meldt om to stk som slåss. Rolig da vi kom frem, de fleste gått fra stedet. Ikke meldt om personskade. Forelder straks på stedet. Vi har avsluttet.

160 km/ i 100-sone
Hobøl
Kl 02.52
E18 Vestgående. UP stanset bil som kjørte i 160 km/t i 100 km/t-sone. Mann i 20- årene anmeldes og får førerkortet beslaglagt.
Voldsepisode på Kråkerøy
Fredrikstad
Kl 22.36
En jente er blitt utsatt for vold av en mann på Kråkerøy lørdag kveld. Mannen hadde også gjort skadeverk på jentas bil melder Fredriksstad Blad.
Bortvist
Spydeberg
Kl 02.43
Mann i 30- årene kranglet med dørvakter og andre gjester utenfor utested. Mannen bortvist fra sentrum. Evt anm fra partene.
Boligbrann i Halden
Halden
Kl 15.20
Flintveien, Brannvesen og nødetater på stedet ifm brann i bolig. En person var tilstede da brannen startet, tatt seg ut. Ikke skadet. Brannvesenet melder at det ikke skal være fare for spredning til øvrig bebyggelse.
Rullestol trillet inn i bil
Sarpsborg
Kl 21.13
Først melding om bil som hadde blitt påkjørt av uregistrert firehjuling. På stedet får vi raskt avklart at det er en rullestol som har trillet inn i parkert bil. Ingen personskade. Ingen videre sak fra vår side.Sveip
Badeulykke
Son
Kl 17.10
Son, nødetater, herunder redningshelikopter på stedet, ifm en person som er skadet på Gjøva. Pr nå har vi ikke opplysninger om hendelsesforløp eller alder på den skadde. Den skadde, en mann i 40 årene er fløyet til Ullevål sykehus. Det er foreløpig for tidlig å si noe om hendelsesforløp, men det synes til være en ulykke ifm bading. Saken vil etterforskes videre.