juni 28

God søndag! Status iøstfold: Stakk av fra politiet i båt. Person slått ned. Trua med å ta «volumknappen». Uvettig parkering

God søndag! Våkner opp til gråvær og regnvær. Kan være greit med litt nedbør for skog og mark. Er også meldt litt kjøligere temperatur noen dager.


status iøstfold
Kl 10.29Politi og nødetater følger opp store og små saker i vårt distrikt . Her er noe av det som har skjedd der siste døgnet..


Slått ned
Fredrikstad
Kl 00.38
Patruljer rykket ut til melding om mann som var slått ned sentrumsnært. Muligens klart å lokalisere gjerningsperson. Er i dialog med vitner.
Kjørte fra politiet i båt
Fredrikstad
Kl 23.07
Båt som unndro seg kontroll fra politibåten utenfor Onsøy. Båten, en hurtiggående rib ble fortøyd i Son før to menn forsvant i en taxi. Patrulje stanset Taxi litt senere. Begge er anholdt mens vi kontrollerer båten.Savnet hund
Skjeberg
Kl 08.39
Høysandveien. Politiet har fått melding om en savnet hund fra området. Sist sett kl 1930 i går kveld. Hunden er en 12 år gammel tispe som heter INA. Rase Bichon Havanese, hvit pels med litt krøller. Ring politiet på tlf 02800 hvis du har sett denne.


Trua med å ta «volumknappen»
Fredrikstad
Kl 05.52
En patrulje var for andre gang på melding om høy musikk på adresse. Huseier blir anmeldt for ikke å ha etterkommet forrige pålegg, og fått beskjed om at vi neste gang tar beslag i volumknappen.
Bil kjørte av veien
Moss
Kl 05.51
Melding om bil som har kjørt ut av veien på Festeveien. Ukjent skadeomfang. Nødetatene er på vei til stedet. En person i bilen. Anmeldes for kjøring i beruset tilstand og førerkortet beslaglagt.Trafikkulykke
Indre Østfold
Kl 05.16
Melding om trafikkulykke på E18 mellom Spydeberg og Askim, østgående retning. En bil har kjørt inn i autovernet. En person i bilen, lettere skadd. Materielle skader på bil og autovern. Førerkortet til fører som er i 20 årene er beslaglagt.
Høy musikk
Fredrikstad
Kl 02.01
Politiet har vært i Engelsviken og avsluttet en fest på privat adresse. Flere meldinger fra naboer om høy musikk og fulle ungdommer.
Feststøy
Moss
Kl 05.42
Melding om feststøy og høy musikk fra privat adresse. Politiet var på stedet og ga pålegg om å dempe musikken. Vi fikk deretter nye meldinger om høy musikk fra stedet og politiet kjørte tilbake. Anmeldte huseier for ikke å ha etterkommet pålegg fra politietlørdagUvettig parkering ved badesteder
iøst
Kl 16.51
Politiet har mottatt flere meldinger på uvettig parkering rundt badeplasser og utfartssteder. Dette skaper store utfordringer for nødetatene hvis vi må raskt frem for å redde liv. Sjekk at det er god plass for våre kjøretøy, også store brannbiler, å passere før du forlater bilen.