juli 02

Motgangen fortsetter for Sarpsborg 08. Tapte 1-0 for Brann
Sarpsborg 08 sliter i motgang og har så langt ingen seire i årets Eliteserie. Med kveldens kamper er det nå spilt 5 runder i vår øverste liga.


Sarpsborg 08 spilte ingen dårlig match mot Brann, men det vil seg ikke helt. Jørgen Strand Larsen kom til flere sjanser for hjemmelaget men det blir bare nesten ..


0-1

Mot spillets gang var det Brann som tok ledelsen på Sarpsborg stadion. Etter 43 minutter var det Gilbert Koomson som sendte bortelaget i ledelsen. Forøvrig spillerens tredje mål for sesongen.


Brutalt

-Brann går til pause med ledelse. Brutalt for Sarpsborg, som igjen har skapt store sjanser kommenterer VGs reporter etter 1.omgang.Sarpsborg forsøkte seg med offensive grep utover kampen, men Brann hadde i hovedsak kontroll. Alexander Ruud Tveter kom inn for Jørgen Horn og Ole Jørgen Halvorsen kom inn for Alexander Jakobsen.Tap


Til tross for noen gode muligheter i sluttminuttene så ender kampen til slutt med nederlag
Kampen ender til slutt med 1-0 til Brann.


-Snytt for straffe

-Sarpsborg 08 snytt for straffe – står fortsatt uten poeng skriver Eurosport.


-Til tross en fantastisk åpning av hjemmelaget, var det gjestene som kunne juble høyest før pause oppsummerer nettstedet videre.


-Bergenserne vant

-Bergenserne vant 1-0 på Sarpsborg Stadion. Etter at Sarpsborg 08 hadde styrt mye av banespillet i første omgang, tok bortelaget ledelsen kort tid før hvilen. Etter pause var aldri gjestenes ledelse skikkelig truet skriver S08 på sine nettsider.de 11


Foto via S08 / Twitter