juli 05

Etterlengtet seier for Sarpsborg 08. Tok årets første 3-poenger. Sandefjord ..


Foto arkiv
Det har mildt sagt kladda for Sarpsborg 08 i seriestarten. Etter fem spilte serierunder var S08 det eneste laget som sto med 0 seire, og 0 poeng, Helt på bunn av tabellen.


Sandefjord

Kampene kommer tett, og søndag var det Sandefjord som var motstander for S08. På papiret en håndterlig oppgave, og et lag østfoldingene bør slå.
… og i kveld gikk det endelig sarpingenes vei…


-Kunst!

0-1

Etter 15 minutters kom kveldens første scoring. Coulibaly sender bortelaget i ledelsen etter pass fra Saletros.


-Det er jo kunst!!! Sarpsborg tar ledelsen 1-0 etter en hælflikk av Coulibaly. Saletros med assist. 15 minutter spilt skriver S08 mann på Twitter.
.. og 15 minutter senere ..


0-2

-Strand Larsen!!! Vi dobler i Sandefjord. Vender opp og kliner kula i hjørnet. Vakkert! ( S08
-Sarpsborg har levert en god omgang og tok ledelsen etter et aldri så lite kunstmål fra Coulibaly kommenterer VGs mann etter første omgang.


0-3

Noen minutter før slutt øker S08 til 0-3. Innbytter Joachim Soltvedt kommer alene med keeper og setter ballen trygt i mål.Vant


Det ble ikke flere scoringer i Sandefjord, og det betyr at Sarpsborg 08 tar sin første seier for sesongen. Med seier går sarpingene opp til en kvalik-plass med 3 poeng, samme som Start og Ålesund.


Neste motstander

Neste motstander for S08 er Start på Sarpsborg stadion. Den kampen spilles om en uke.-Bursdagsgave

-Stahre fikk sesongens første Sarpsborg 08-seier i bursdagsgave skriver Eurosport


– Smakte godt

-Etter å ha åpnet Eliteserien 2020 med fem tap, smakte det usedvanlig godt med en tre-poenger igjen. I dag fikk våre gutter omsider kampen inn i sitt spor fra start, og da ble veien videre langt enklere oppsummerer S08 på sine nettsider.
De 11 | Foto via S08 / Twitter