juli 09

Øverst på ønskelista sto et nytt lekekjøkken til de minste. Stiftelsen Sykehusbarn oppfylte med glede…


F.v. Barnehagelærer Ellen Margrethe Sørensen, Tomi Korhonen fra Sykehusbarn, sykepleier Anne Dagrun Bråthen og Victoria Ørebech Farfan fra Sykehusbarn. Foto via sykehuset Østfold

Ønskelista

Øverst på ønskelista sto et nytt lekekjøkken til de minste. Stiftelsen Sykehusbarn oppfylte med glede barne- og ungdomsklinikkens ønske opplyser sykehuset Østfold på sine nettsider:

Det er så godt å få konkrete ønsker, sier Tomi Korhonen mens han klargjør kjøleskapet som snart skal fylles med lekemat. Victoria Ørebech Farfan nikker. De to representantene fra Sykehusbarn gjør dette arbeidet med glede.


Det er en viktig jobb Sykehusbarn gjør, som mange barn får glede av, sier Ørebech Farfan.


Mange givere

Stiftelsen Sykehusbarn jobber for at barn som er påvirket av egen eller andres alvorlige sykdom skal ha gode opplevelser under behandlingsperioden. Stiftelsen samarbeider med 25 sykehus over hele landet. Midlene de bruker for å oppfylle ønsker sykehusene har, får de gjennom bedriftsdonasjoner, private innsamlingsaksjoner, private givere, minnegaver og grasrot andelen.-Vi er så takknemlige. Endelig har vi fått lekekjøkkenet vi ønsket oss. I tillegg har vi fått nye kommoder og flotte leker. Dette er helt fantastisk, sier barnehagelærer Ellen Margrethe Sørensen.—-


Her kan du lese mer | sykehuset Østfold