juli 16

Det var Marianne Haugen som ble knivdrept i Sarpsborg


Det var Marianne Haugen som ble drept under knivangrepet i Sarpsborg tirsdag kveld. Det forteller
Ann-Kristin Endal ved Øst politidistrikt.


Bistandsadvokat

Elna Kristin Holbye er blitt oppnevnt som bistandsadvokat for ofrene samt datter til avdøde i saken.Etter ønske fra avdødes datter frigir vi nå navnet. Det var Marianne Haugen som døde som følge av knivstikkingen i Sarpsborg.


Satt i bilen

Marianne Haugen satt i bilen sin på en parkeringsplass i Sarpsborg sentrum.


– Hun ventet på datteren, sier politiinspektør i Øst politidistrikt, Agnes Beate Hemiø, til VG.


-Grufull

-Dette er en grufull hendelse som berører oss alle. Våre tanker går til ofre og pårørende, sier ordfører Sindre Martinsen-Evje etter knivangrepene sent tirsdag kveld. Sarpsborg kommunes kriseteam er i beredskap og bistår der det er behov skriver Sarpsborg kommune.