juli 17

KLM åpner igjen flyvninger fra Torp


KLM Royal Dutch Airlines fortsetter å utvide nettverket ytterligere og starter igjen flyvninger mellom Torp og Amsterdam fra 3. august med 5 ukentlige avganger.
-Vi er veldig glade for å være tilbake på Torp som tilbyr innbyggere og bedrifter i Vestfold og Telemark-området en nær og effektiv flyreise til resten av verden. Å være nære kundene våre er viktig for oss. I løpet av august kan passasjerer med KLM få tilgang til mer enn 60 europeiske og interkontinentale destinasjoner; sier Halvor Gløersen, salgsdirektør Air France KLM Norge i en melding:-Vi er svært glade for at KLM igjen åpner sine flyvninger fra Torp til Amsterdam. Dette betyr, at vi igjen har en direkteforbindelse til et av Europas viktigste knutepunkt og videre til resten av verden.
For hele luftfartsbransjen har det vært en svært vanskelig tid, men nå kan vi igjen tilby reisemuligheter til de som trenger å fly. Det er viktig, ikke bare for næringslivet i Vestfold og Telemark, men også for hele felles-samfunnet. Steg for steg og på en trygg og forsvarlig måte beveger vi oss til tilbake til flere daglige avganger”, sier markeds- og kommunikasjonssjef Tine Kleive-Mathisen på Torp Sandefjord lufthavn.-I forbindelse med gjenåpningen av ruten fra Torp starter vi også opp igjen Aalesund og Kristiansand, noe som betyr at vi er helt tilbake i Norge som flyruter fra alle de syv byene i Norge som før Covid-19-krisen. Å kunne tilby alle nordmenn rask tilgang til resten av verden på en trygg og kontrollert måte føles bra; sier Halvor Gløersen.


Dette er KLM’s August 2020 nettverk fra Norge Norway:

Ålesund – Amsterdam: 5 ukentlige avganger

Bergen – Amsterdam: 14 ukentlige avganger

Kristiansand – Amsterdam: 5 ukentlige avganger

Oslo – Amsterdam: 21 ukentlige avganger

Stavanger – Amsterdam: 14 ukentlige avganger

Torp – Amsterdam: 5 ukentlige avganger

Trondheim – Amsterdam: 14 ukentlige avganger