juli 18

God lørdag! Status iøstfold: Slåssing. Promille. Fest med berusede mindreårige – og..


God lørdag! Håper uka har vært ålreit så langt. Vi har allerede passert midtveis i juli.


Ikke det helt store sommerværet så langt dessverre.. Juni var betraktelig bedre. Vi håper på bedre tider..status iøstfold

Politi og nødetater er på vakt gjennom sommeren. I hovedsak en ganske rolig natt til lørdag, men politiet har tatt seg av et par hendelser med slåssing og promille.Her er noe av det som har skjedd det siste døgnet..


Promille
Halden
Kl 02.07
Meldt om beruset person som kom kjørende og parkerte i sentrumsområde. Vi fikk raskt kontroll på sjåføren, beruset kvinne i 50 årene. Hun anmeldes for kjøring i alkoholpåvirket tilstand, førerkortet beslaglagt.Slåssing
Fredrikstad
Kl 00.33
Manstad. Meldt om slagsmål på privatfest. Vi har vært på stedet. Festen er avsluttet. To unge menn, begge 18 år, er bortvist. Vi kjenner ikke til annet enn at en eller flere gutter hadde blitt slått og «fått seg en på leppa». De var ikke på stedet da vi kom.Fest med berusede mindreårige – og..
Mysen
Kl 03.04
Tidligere i natt kom en politipatrulje over en fest med berusede mindreårige, flere løp fra stedet. Stoppet en ung beruset jente som kjørte lett MC. Hun anmeldes for kjøring i alkoholpåvirket tilstand, førerkort beslaglagt. Forelder varslet.