juli 18

Har pågrepet to menn i forbindelse med drap på østfoldmann


Øst politidistrikt har i dag pågrepet to menn, en i 30-årene og en i 40-årene, siktet for drap eller medvirkning til drap på Christian Halvorsen.

Kjenninger

Begge er kjenninger av politiet og framstilles for varetekt på mandag ved Follo tingrett. Mennene er bragt til arresten på Grålum forteller operasjonsleder i Øst politidistrikt.– Av hensyn til etterforskningen kan vi ikke gi mer informasjon om siktelsene utover å bekrefte at to menn er pågrepet i saken, sier politiinspektør Agnes Beate Hemiø.


-Etterforskningen pågår for fullt og avhør av de siktede vil bli gjennomført så raskt som mulig. Det gjenstår en rekke etterforskningsskritt, blant annet fortsetter vi med de tekniske undersøkelsene av avdødes bopel samt gjennomgår tips og beslag, opplyser politiinspektør Agnes Beate Hemiø.


Pågripelsene forløp uten dramatikk. Pågripelsene ble gjennomført med egne mannskaper og med bistand fra Oslo politidistrikt for å løse oppdraget på best mulig måte.