juli 19

God søndag! Status iøstfold: To mindreårige tenåringsgutter byttet på å være sjåfør. Viste fingeren til politiet. Vinglete kjøring

God søndag! Håper helgen har vært Ok så langt. Våkner opp til en svart kopp kaffe, reiseradioen og gråvær. Ikke det helt store juli-været så langt, men håper på bedre tider.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på en rekke oppdrag natt til søndag. Her er noe av det som har skjedd..

To mindreårige tenåringsgutter byttet på å være sjåfør, og..

#Fredrikstad

Kl 03.49

Meldt om en bil som hadde kjørt på en parkert bil flere ganger, sjåfør mulig påvirket. Aktuelle bil stanset. To mindreårige tenåringsgutter, begge har byttet på å være sjåfører, og begge er ruspåvirket. Foreldre varslet. Nødv. prøver tatt, sak opprettes.

Viste finger til politi

#Halden

Kl 02.40

En mann i 20 årene anmeldes for å vise fingeren til politipatrulje. Mannen bortvises fra sentrumsområdet.

Slengte med leppa mot politipatrulje

#Fredrikstad

Kl 01.58

Inne på en kiosk meldt om to personer som var et ordensproblem. Begge voksne menn i 20 årene, bortvises fra stedet. Ene av de nekter etterkomme dette og «slenger med leppa» mot politipatruljen. Sistnevnte anmeldes og innbringes arrest.

Slåssing

#Fredrikstad

Kl 01.09

Trosvikstranda. Meldt om slagsmål på stedet. Vi er på stedet, kontroll på en liten gjeng. Vi har reist fra stedet. To voksne menn bortvises fra stedet. Ikke opplyst om personskade.

Vinglete kjøring

#Sarpsborg

Kl 23.24

En patrulje stanset bil etter vinglete kjøring. Fører, mann i 50 årene, alkoholpåvirket. Nødvendige prøver tatt, anmeldes og førerkortet beslaglagt.

Slo i flere inngangsdører

#Askim

Kl 00.48

Meldt om en beruset mann som slo i flere inngangsdører i en felles oppgang. Vi har kontrollert mannen i 30 årene, selv bosatt på stedet. Er gitt et pålegg om å holde ro.

Ordensproblem

#Fredrikstad

Kl 00.40

Fredrikstad sentrum. En mann i 20 årene innbrakt arrest. Var et ordensproblem, ble gitt et bortvisningspålegg. Etterkom ikke dette, anmeldes.

Bruksforbud

#Moss

Kl 20.50

Fører stanset på vei inn til sentrum med kollisjonsskadd bil. Ilagt bruksforbud og anmeldelse