juli 25

God lørdag! Status iøstfold: Våknet av tyv. I 200 km/t. Vinglete kjøring. Truende person

God lørdag, våkner opp til overskya vær og 16-17 grader. Håper uka har vært Ok så langt.

Vær og vind

Prognosene for helgen tyder på overskya vær, med både skyer og nedbør. I følge Yr er det lurt å ta høyde for en del nedbør på søndag.

Status iøstfold

Politi og nødetater har vært ute på flere oppdrag det siste døgnet. Her er noe av det som har skjedd..

Våknet av at tyv tok seg inn i bilen hans..
Fredrikstad
Kl 02.54
Beboer i Gundrosens vei våknet av at en ung mann hadde tatt seg inn i bilen hans. Da han ble oppdaget sparket han i bilen slik at det ble en bulk i døra, før han løp fra stedet. Vi har lett etter vedkommende uten å finne han.

Truende person

Halden
Kl 01.29
Ansatte meldte om en truende mann utenfor et utested. Samme mann hadde blitt bortvist fra byen av politiet tidligere på kvelden. Kjøres i arrest og anmeldes.

Vinglete kjøring

Moss
Kl 21.55
E6. Flere meldinger på bil som vinglet på E6 sydover. Stanset ved Moss. Fører blåst til godt over lovlig verdi opp mot alkohol. Tidligere dømt for promillekjøring og har derfor ikke gyldig førerkort. Fremstilles legevakt. Anmeldes

Innbrudd

Fredrikstad
Kl 11.38
Melding om innbrudd hos Ricoh Norge AS. Patruljen vært på stedet og foretatt åstedsundersøklese. Det er stjålet en del elektronisk utstyr, verdier for ca 100 000,- kr

Narkotika

Fredrikstad
-fredag
Kl 08.07
Patruljen stanset en bil med to personer på Østsiden. Funn av mindre mengder narkotika i bilen. Fører, en mann i 20-årene, fremstod som ruset. Nødvendige prøver tatt og førerkortet beslaglagt.

Sveip Vestby

.. i 200 km/t

Vestby
Kl 01.09
E6 sydgående. Patrulje målte MC som kjørte i 200 km/t mellom Nøstvettunnelen og Vestby. Kjørte også forbi en bil på høyre side. Anmeldelse og førerkortbeslag.

I forbindelse med at patruljen sto med blålys langs E6 etter å ha stanset motorsykkelen, kom det en personbil kjørende. Denne panikkbremset da han så blålysene og kjørte inn i autovernet. Bilberger er på vei for å fjerne bilen.