juli 28

Selskap med koronasmitte arrangert utenfor Moss. Fredrikstad..

Vi står overfor et lokalt utbrudd av korona i Moss kommune. Per 28. juli kl. 07.00 er det påvist totalt 126 smittetilfeller, hvorav tre av disse er har fått påvist smitte siste døgn.
Selskap
Alle de tre smittetilfellene er nærkontakter til de siste smittetilfellene som vi antar kan spores tilbake til et privat selskap. -Vi vet at mange ønsker å vite mer om hvor dette selskapet har funnet sted. Det vi kan opplyse om er at selskapet ikke har funnet sted i Moss. Utover det kan vi ikke gå nærmere inn på sted, hvem som har deltatt og hva slags selskap dette har vært skriver Moss kommune på sine nettsider. I følge Moss avis kan selskapet ha funnet sted i Fredrikstad.
Omsorgsboliger

Det er tatt 90 prøver av personer fra Moss siste døgn.

En av de som er bekreftet smittet siste døgn er ansatt ved Rosnes omsorgsboliger. Det betyr at det per 28. juli kl. 07.00 er tre ansatte og en beboer som er smittet av koronaviruset ved Rosnes omsorgsboliger. Den ansatte som fikk påvist smitte siste døgn definert som nærkontakt til en av de som er blitt smittet den siste
For å få best mulig oversikt over smittesituasjonen ved Rosnes omsorgsboliger har kommuneoverlege Kristian Krogshus bestemt at alle ansatte og beboere skal testes for
Status Fredrikstad kommune / 28.07.20
Testing av personer etter utbruddet med flere smittede hjemmeørende i Moss viser ingen nye smittetilfeller av personer hjemmehørende i Fredrikstad opplyser Fredrikstad kommune tirsdag ettermiddag:
Fortsatt totalt 125 påvist smittede i Fredrikstad.
Aktuell link | Moss kommune