juli 30

Lokal unggutt har signert proffkontrakt med Sarpsborg 08. Emir Derviskadic..

På bildet – Emir Derviskadic og utviklingssjef Erland Johnsen. Foto via S08
Lokal unggutt har signert proffkontrakt med Sarpsborg 08. Emir Derviskadic..

Den lokale unggutten har signert en treårskontrakt med klubben skriver klubben på sine nettsider:
-Det er utrolig stort å få en proffkontrakt. Spesielt i Sarpsborg 08 som er en så bra klubb. I tillegg er det spesielt for meg som er så ung. Jeg føler jeg har tatt gode steg og blitt tatt godt i mot av spillerne her på a-laget, sier 16-åringen.

Siden han fikk sin første trening med a-laget 2. juli, har Sparta-gutten vist seg godt fram på treningene med a-laget. Nå er ambisjonen å slå seg inn i en framtidig tropp.

Skal kjempe for plass i troppen

Jeg skal fortsette å jobbe hardt og komme opp i a-stallen og kanskje få en debut, men først og fremst handler det om å gjøre det bra for junior og gutt på treninger og kamp der, sier midtbanespilleren.
Utviklingssjef Erland Johnsen er av personene i klubben som kjenner Derviskadic aller best. Han er stolt på utviklingsavdelingens og 16-åringens vegne.

Ambisiøs

-Emir er en ambisiøs og ung midtbanespiller med godt blikk, bra med ball og gode ferdigheter. Ikke minst har han en god treningsiver. Han har kommet opp på nivået ganske raskt hos a-laget. Det vil variere, men jeg synes det ser veldig bra ut, sier han.

Selv beskriver Derviskadic seg på følgende måte:
Jeg er midtbanespiller som kan spille sentralt eller i dypet. Jeg liker å ha ballen i beina og har god fotballforståelse.

Aktuell link | Sarpsborg 08