august 01

God lørdag! Status iøstfold: Filmet at han sparket pinnsvin til døde. Innbrudd i kirken. Slåssing. Trafikkuhell – til sykehus

God lørdag! Er 1. august i dag. Våkner til sol og fint sommervær. Håpe at august – værmessig vil bli en del bedre enn juli.

Vær og vind

Prognosene for helgen tyder på variert vær, men en ganske fin lørdag med sol og Ok temperaturer. Søndag ventes mer overskya vær, og muligens regnvær i følge meteorologene hos Yr.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på en rekke oppdrag det siste døgnet. Her er noe av det som har skjedd.,

Filmet at han sparket pinnsvin til døde..
Fredrikstad
Kl 02.43
Sentrum. Mann ble observert da han sparket til et pinnsvin slik at det ble skadet. Pinnsvinet ble kjørt til dyrlege, men døde av skadene. Mannen skal ha filmet at han sparket det, mobilen hans er dermed tatt i beslag som bevis. Anmeldes og bortvises fra sentrum. Anmeldes for brudd på dyrevelferdsloven.
Innbrudd i kirken
Halden
Kl 05.59
Idd kirke. Vekter melder om innbrudd, uvedkommende har tatt seg inn ved å bryte opp et vindu. Vi har en patrulje på stedet for å gjennomføre en åstedsundersøkelse. Uvisst hva som er stjålet.
Tre personer til sykehus etter trafikkuhell
Hvaler
Kl 02.00
Asmaløy. Nødetatene rykker ut til trafikkulykke på fv 108, bil som har kjørt i grøfta. Totalt tre personer i bilen, alle kjøres til Kalnes sykehus for sjekk pga. smerter i blant annet rygg. Fører er beruset, det er i tillegg mistanke om høy fart.
.
Dårlig oppførsel
Fredrikstad
Kl 05.05
Beruset mann kjøres i arresten pga. dårlig oppførsel. Da han skulle settes i politibilen, bet han den ene tjenestemannen i låret. Anmeldes for dette.
Feststøy natt til lørdag
iøst
Kl –
-Vi mottar meldinger om feststøy fra hele distriktet. Når vi har kapasitet sender vi patrulje for å avslutte festene skriver politiet i en melding.

Slåssing
Fredrikstad
Kl 22.19
Kråkerøy. Patruljen kontroll på to menn som har slåss på utested.
Brudd på dyrevernloven
Moss
Kl 21.12
Politiet vært på privatadresse etter melding om mulig brudd på dyrevelferdsloven. Tatt hånd om 2 katter som blir plassert på i regi av mat-tilsynet. Katteier blir anmeldt.

Bråk på torget
Fredrikstad
Kl 22.18
Politiet til Torget etter melding om bråk med flere involverte. Kontroll på parter og ender trolig med bortvisningen, i forsøk på forebygge flere hendelser.
Trafikkulykke. Bil i autovernet
Askim
Kl 05.44
E18. Bil har kjørt i autovernet, ikke personskade. Fører skal ha svingt unna et rådyr, vi har en patrulje på vei for å snakke med han.