august 02

God søndag! Status iøstfold: -Dette er et ran (eller?) Befølt på utested. Promille. Mindre brann..

God søndag, er første helg i august. Våkner opp til en svart kopp kaffe, nyheter på TV og overskya vær.
Vær og vind

Prognosene fra Yr tyder på gjennomgående overskya vær i vårt distrikt. Værutsiktene for mandag er en del bedre.

status iøstfold

Politi og nødetater er på vakt gjennom helgen, Her er noe av det som har skjedd det siste døgnet..
-Dette er et ran ( eller )
Indre_Østfold
Kl 02.28
Jaren. Mann kom inn på bensinstasjon og ropte «dette er et ran». Den ansatte trykket på ransknappen og politiet rykket ut med flere bevæpnede patruljer. Viste seg å være en dårlig spøk fra en beruset kunde.

Befølte kvinne på utested
Moss
Kl 04.02
Vakter på utested meldte om slåsskamp. Skal ha startet da en mann befølte en kvinne inne på utestedet. Vedkommende er besluttet pågrepet, kjøres i arrest.

Innbrudd i kiosken på Momarken
Indre_Østfold
Kl 03.58
Det har vært innbrudd i kiosken ved Momarken travbane. Uvisst om noe er stjålet. Vi har hatt patrulje på stedet som har gjennomført åstedsundersøkelse.
Promille
Askim
Kl 20.55
Circle K Rakkestadveien. Politiet har tatt med en bilist til legevakta da han er mistenkt for kjøring i ruset/beruset tilstand. Fører av bilen ble observert inne på bensinstasjonen der han fremstod som beruset. Politiet fikk stanset bilen da den dro fra stedet.
Mindre brann
Moss
Kl 19.34
Ekholt- Gamle Norrøna Fabrikker. Vi har vært på stedet i forbindelse med en mindre brann i bygningene. Den er slukket nå. Mulig det fortsatt vil komme litt røyk fra stedet utover kvelden. Det er gamle bygninger, det er ikke påført mye nye skader i forbindelse med brannen.

Sveip Vestby

Slått ned
Vestby
kl. 02.48
Tre personer ble slått ned av noen bekjente av dem. Uvisst hva som er bakgrunnen for volden. En av de fornærmede ble kjørt til Ahus med mulige hodeskader. Vi fant ikke gjerningspersonene, men har navnet på flere mistenkte. Sak opprettes.