august 05

Den sentrale midtbanespilleren Jordan Adéoti har skrevet under en kontrakt med Sarpsborg 08

Den sentrale midtbanespilleren Jordan Adéoti (31) har skrevet under en kontrakt med Sarpsborg 08 ut 2020-sesongen. Foto via S08

– Jeg er sentral midtbane, men kan også brukes som midtstopper om det er nødvendig. Jeg er en veldig aggressiv type på banen som spiller hardt. Jeg løper mye og tar for meg og gir mye energi på banen. Kall meg gjerne en midtbanekriger sier spilleren til klubbens nettsider:


21 a-landskamper

Jordan Adéoti kommer fra spill i Frankrike der han de siste sesongene har representert Auxerre. Med 21 a-landskamper for Benin i tillegg, er det en erfaren spiller de blåhvite nå har fått tak i.

– Vi har fått veldig gode skussmål og er trygge på at han vil være et godt tilskudd for oss. Vi har en litt tynn sentral midtbane i antall spillere, så rutinen og kvaliteten til Adéoti vil gjøre oss godt. Å fiske i markedet utenfor åpningstidene er vrient, men vi føler dette er den beste matchen vi har funnet nå, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Adéoti flytter til Sarpsborg med sin kjæreste og to barn. Han har signert en avtale ut året og føler seg klar til å bidra raskt.
– Det har vært koronastopp i Frankrike som alle andre steder, men jeg har trent med Auxerre og kommer raskt til å være klar. Nå gleder jeg meg til å prøve noe annet enn Frankrike. Jeg ville ikke la denne sjansen gå fra meg, sier 31-åringen.