august 07

God fredag! Status iøstfold: Beruset kvinne på E6. Elg mot bil. Innbrudd. Smuglerkæll på grensen..

God fredag, er straks helg.

Våkner opp til sol, blå himmel, og en svart kopp kaffe. Værprognosene for helgen ser lovende ut, og det er i ferd med å bli litt varmere igjen.

Hadde vært trivelig med noen fine sommerdager før skolestart, og ferieslutt.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært på en rekke oppdrag denne uka, Her er noe av det som har skjedd i vårt distrikt..

Mye feil..
Sarpsborg
Kl 02.30
Patruljen har stanset en bil med bruksforbud og uten gyldig forsikring. Fører anmeldes og patruljen har tatt skiltene på bilen.

Bil mot elg
Halden
-torsdag
Kl 22.42
Rakkestadveien. Politi og ambulanse på vei til trafikkulykke. Bil kollidert med elg. Fører fremstår oppegående. Elg løpt til skogs. Viltnemda rutinemessig varslet og på vei.

Innbrudd i bolig
Fredrikstad
-torsdag
Kl 18.30
Patrulje i Sjømannsgata etter melding om innbrudd i bolig. Gjennomfører en åstedsundersøkelse på stedet. Politiet er kjent med hvem som skal være gjerningsmann.

Beruset kvinne rygget på bil
Sarpsborg
-torsdag
Kl 10.27
Skjeberg. E6. Beruset kvinnelig bilist i slutten av 30-årene stanset på E6 Sarpsborg. I forkant rygget på en bil ved Skjeberg folkehøyskole. Førerkort tatt i beslag, prøver blir tatt og saken anmeldt

Førerkortbeslag
Sarpsborg
-onsdag
kl 22.18
UP stanset en bil på E6 v/Solli. Bilen målt til 136 km/t. Fører en mann 20-årene hadde 6 prikker fra før og fikk 3 nye for dagens overtredelse. Dermed blir førerkortet beslaglagt.

Smuglerkæll stoppet på grensen
Ørje
-onsdag
kl 21.17
En mann i 60-årene ble stoppet av Tollvesenet på grensen. I bilen fant man 1231 liter øl, 654 liter vin og 117 liter brennevin. Drikkevarene ble beslaglagt og mannen anmeldes.