august 30

God søndag! Status iøstfold: Beruset båtfører. Fikk ikke mann av toget. Fest med mindreårige. Oppførte seg merkelig

God søndag, våkner opp til sol, blå himmel og noen lette skyer. Prognosene for dagen tyder på et Ok søndagsvær.

Øvrig nyhetsbildet

Nyhetsbildet søndag morgen preges av rapporter om ungdom på fest i et gammelt tilfluktsrom i Oslo, som er utsatt for kullos-

-25 personer er sendt til sykehus etter at de ble kullosforgiftet på en fest i et gammelt tilfluktsrom med opptil 200 deltagere i Oslo natt til søndag. Alle er utenfor livsfare, opplyser sykehuset til Aftenposten.

Aktuell link | Aftenposten


status iøstfold

Polititjenestemenn har vært på en rekke oppdrag det siste døgnet. Så langt ikke meldt om alvorlige hendelser i vårt distrikt.

Her er noe av det som har skjedd

Beruset båtfører
#Fredrikstad
Melding om en beruset båtfører som kjørte i Vesterelva i Fredrikstad lørdag kveld. Båten etterhvert påtruffet av en lettbåt fra Kystvakta. Båtføreren skulle vise seg å ha en promille på 1,82 skriver NRK i en melding.


Sveip


Fikk ikke mann av toget
Ski
østfoldbanen
Kl 00.00
Overstadig beruset man i 40 årene blir innbrakt arrest fra Ski stasjon. Meldt av konduktør som ikke fikk han av toget. Blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

Trafikkuhell
Halden
Kl 22.10
Melding om trafikkulykke i Bondebakken. Singelulykke. Bil på taket. Ikke meldt om alvorlig personskade.

Ordensforstyrrelser
Moss
Kl 02.26
En mann i 20 årene ble innbrakt pga beruselse og ordensforstyrrelse i sentrum.

Fest med mindreårige
Trøgstad
Kl 23.58
Patrulje vært på adresse og avsluttet en fest der også mindreårige var til stede. Flere skal ha drukket alkohol og oppført seg dårlig.

Oppførte seg merkelig
Sarpsborg
kl 22:22
Politiet rykket ut etter melding om mann som oppførte seg merkelig ved en bil på Hafslundsøy. Patrulje fikk raskt kontroll på ruset mann 50 årene som erkjente å ha kjørt. Fremstilt blodprøve. Anmeldelse også for kjøringen uten gyldig førerkort.