august 31

Dette stjernelaget skal feire «Hver gang vi møtes»-jubileum på TV 2. Magnus, Henning, Eva, Kurt..

«Hver gang vi møtes» sender sin tiende sesong på TV 2 i høst. Det blir markert med en stjernespekket jubileums-vri hvor vi får gjensyn med 29 artister som alle har skapt magiske musikalske øyeblikk gjennom tv-ruten gjennom ni sesonger.

Innspillingen av «Hver gang vi møtes – jubileum» er allerede i gang på Vestre Kjærnes gård i Våler skriver Tv2 i en melding:

I løpet av september skal 29 av Norges største artister dele på å sitte rundt bordet på låven. Nye låter skal tolkes, nye historier fortelles og det blir tilbakeblikk på de store øyeblikkene vi minnes fra tidligere sesonger.

– Det hele startet med et brak i 2012 – med nærmere en million seere og Vinnis tolkning av «Sommerfuggel i vinterland», som ble en superhit. Siden den gang har de til sammen 63 fantastiske artistene vi har blitt bedre kjent med gjennom ni sesonger med «Hver gang vi møtes» på TV 2 både begeistret og beveget tv-seerne. TV 2 er stolte over å ha vært med på å skape ny norsk musikk og nå synes vi det er på sin plass å feire den tiende sesongen av «Hver gang vi møtes» som en skikkelig jubileumssesong.

Derfor samles 29 av artistene som har vært med tidligere for å gi oss nye gåsehud-øyeblikk med nye tolkninger av låter og nye historier – i tillegg til tilbakeblikk på tidligere store musikalske øyeblikk, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.

– TV 2 er takknemlige for at artistene stiller opp for å feire jubileumssesongen, og vi gleder oss stort til å dele dette med tv-seerne senere i høst. Dette blir en fantastisk reunion-sesong, og en fin oppladning til sesong 11 som kommer på nyåret med sju nye artister, sier Haldorsen.

Gleder seg til å komme tilbake

Eva Weel Skram, Odd Nordstoga og Elisabeth «Bettan» Andreassen er tre av artistene som skal ta turen tilbake til Vestre Kjærnes gård i høst. Nordstoga og Andreassen var med i «Hver gang vi møtes»-sesongen som ble sendt på TV 2 i vår.
Eva Weel Skram var med i femte sesong av programmet. Hun ser på deltagelsen som et vendepunkt i karrieren.

– Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til gården og være med i jubileumssesongen. «Hver gang vi møtes» var med på å gi meg et skikkelig løft som artist. Til da hadde jeg og Thomas (Stenersen) hatt en periode på ti år med Eva & the Heartmaker med bare engelskspråklig musikk. Jeg hadde aldri sunget på norsk før, så da var det veldig stas å være med så mange artister med norskspråklig musikk og få synge på egen dialekt, sier Weel Skram.

Foruten å sette sitt preg på karrieren, fikk programmet også mye å si for Weel Skram på det personlige plan.

– Frem til da hadde jeg vernet veldig om privatlivet mitt. I «Hver gang vi møtes» følte jeg meg trygg på at min private historie ville bli forvaltet på en god måte. Det var selvfølgelig skummelt der og da, men responsen i ettertid betydde veldig mye for meg.

Odd Nordstoga sier dette om å returnere til gården med 28 artistkolleger:

– Det var jo gøy å bli spurt om en ekstrarunde på «Hver gang vi møtes»-gården. Jeg håper alle som jobbet i kulissene med serien er identisk som sist. Veldig hyggelige folk som jeg gleder meg til å se igjen. Det skal bli artig å prøve å tolke flere låter, det tror jeg blir fint. Det jeg likte best med «Hver gang vi møtes» sesongen jeg deltok i var all den gode musikken som ble skapt, den gode maten og drikken og skikkelig artige folk å være sammen med. Det var en kjempegod stemning under hele sesongen, og kan jeg krysse av på disse punktene er vi i mål denne sesongen også, sier Odd Nordstoga.

Elisabeth «Bettan» Andreassen ser frem til nye, fine stunder på «Hver gang vi møtes»-gården.
– For det første, «Hver gang vi møtes» er det fineste programmet en artist kan være med i. Det handler om det du setter mest pris på, musikken, sangene og de viktigste valgene du gjort i livet ditt. De fine kollegaene og vennskapet mellom artistene er fantastisk. Og så må jeg til slutt må jeg skryte av produksjonen og bandet. Uten dem hadde det heller ikke vært noe «Hver gang vi møtes». For et proft team, sier Elisabeth «Bettan» Andreassen.

Her er artistene i «Hver gang vi møtes» sin jubileumssesong:

Silje «Silya» Nymoen

Tshawe Baqwa

Øyvind «Vinni» Sauvik

Sigvart Dagsland

Christel Alsos

Halvdan Sivertsen

Bertine Zetlitz

Eva Weel Skram

Jan Eggum

Pål «OnklP» Tøien

Jonas Fjeld

Inger Lise Rypdal

Philip «Admiral P» Boardman

Wenche Myhre

Marion Ravn

Morten Abel

Hans Petter Aaserud

Magnus Grønneberg

Øivind «ELG» Elgenes

Åse Kleveland

Unni Wilhelmsen

Sol Heilo

Odd Nordstoga

Kurt Nilsen

Henning Kvitnes

Frida Ånnevik

Chris Holsten

Bjarne Brøndbo

Elisabeth «Bettan» Andreassen


«Hver gang vi møtes» – jubileum har premiere på TV og TV 2 Sumo senere i høst.