september 05

MGP-fest i kveldens «Stjernekamp»


Etter en forrykende sesongåpning er det klart for MGP-fest i Stjernekamp på lørdag. Hanne Krogh og Kevin Vågenes er gjestedommere opplyser NRK i en melding:

Foto via NRK-Pangstart

Stjernekamp fikk en pangstart på høsten sist lørdag, da artistene fikk vise seg fram i sin egen sjanger. Premieren trakk 728.000 seere i helgen. Det var den tredje beste sesongstarten i programmets historie og 121.000 flere enn i fjor.

Nå gyver deltakerne løs på en kveld i MGPs tegn. De ti artistene har valgt seg låter både fra norsk Melodi Grand Prix og fra Eurovision Song Contest, fra 1970-tallet og fram til i år.

Sendingen

Sendingen går lørdag 5. september kl. 19.50 direkte fra studio i Nydalen i Oslo.

Her er låtene artistene skal framføre denne kvelden, i nummerert rekkefølge.

Hege Øversveen: Take Me to Your Heaven – Charlotte Nilsson (1999)

Vegard Bjørsmo: Hold Me Now – Johnny Logan (1987)

Ingeborg Walther: Only Teardrops – Emmelie de Forest (2013)

Odd Einar: Pray for Me – Kristin Husøy (2020)

Myra: Satellite – Lena (2010)

Anita Hegerland: Waterloo – ABBA (1974)

Emil Solli-Tangen: Amar pelos dois – Salvador Sobral (2017)

Sandra Lyng: Icebreaker – Agnete (2016)

Alex Rosén: Mil etter mil – Jahn Teigen (1978)

Knut Marius Djupvik: Love Shine a Light – Katrina and the Waves (1997)

Hanne Krogh og Kevin Vågenes er kveldens gjestedommere.

Dommerpanelet

MGP-legenden Hanne Krogh har vært mentor for artistene på øving. Det var hun også forrige sesong, da MGP var tema i Stjernekamp for første gang. Skuespiller og humorist Kevin Vågenes er erklært blodfan av både MGP og Stjernekamp, og sitter i dommerpanelet denne kvelden sammen med Krogh og Mona B. Riise.

Kveldens stemmer vil bli lagt sammen med stemmene fra forrige program. Artisten med færrest stemmer sammenlagt må forlate konkurransen.

Ingeborg Walther (20) og Vegard Bjørsmo (19) fikk sammen med Knut Marius Djupvik flest stemmer fra seerne i sesongens første Stjernekamp. Stemmene fra forrige lørdag og program 2 legges sammen når første artist må forlate konkurransen.

Direkte

Stjernekamp sendes direkte fra Screen Studios i Nydalen kl. 19.50-21.30, med ca 120 publikummere til stede i salen i tråd med gjeldende smittevernregler (