september 08

Flere nye smittetilfeller. Stenger skoler i Indre Østfold


Flere nye smittetilfeller, Mysen barneskole og Mysen ungdomsskole holder stengt ut uken opplyser kommunen på sine nettsider:

Sarpsborg

Vi har flere nye bekreftet smittede på Mysen barneskole, Mysen ungdomsskole og Espira Opsahl barnehage. Alle har relasjoner til utbruddet i Sarpsborg. Vi venter på ytterligere prøvesvar i løpet av de nærmeste dagene. Inntil vi har kontroll på situasjonen velger vi å holde Mysen barneskole og Mysen ungdomsskole stengt ut uken.

Det er en kohort i Espira Opsahl barnehage som er rammet. De barna og ansatte dette gjelder skal ikke være i barnehagen ut denne uken.

Alle elevene på de to skolene er i karantene

Alle elevene på Mysen barneskole og Mysen ungdomsskole er i karantene. Det vil si at de ikke skal omgås andre personer på fritiden, eller delta på trening og fritidsaktiviteter og lignende i den perioden de er i karantene.

Alle foresatte blir informert i løpet av kvelden. Varsling vil primært gjøres gjennom det elektroniske systemet skolene bruker for kommunikasjon med foresatte.

Her blir det gitt informasjon om testing og hva som skjer de nærmeste dagene.

Hva med testing av familiemedlemmer?

Foresatte eller familiemedlemmer med symptomer skal ta kontakt med koronatelefonen, eller bestille time til testing via vårt digitale skjema.

Alle elever i de aktuelle klassene hvor det er påvist smitte blir satt opp til testing. Hvilke klasser dette gjelder vil foresatte få beskjed om fra skolen.
Noen elever har allerede fått time til testing, de som har fått tildelt time skal møte opp til den timen som er avtalt.

13 nye smittetilfeller

Vi har totalt 13 nye smittede i Indre Østfold kommune i dag. Alle de smittede kan relateres til utbruddet i Sarpsborg.

Aktuell link