september 13

«Gammel helt» berget 3 poeng for Sarpsborg 08. Vant 1-0 over Aalesund

Foto via S08

Tilbake etter pause

Etter landslagspause var spillerene i Eliteserien tilbake i kamp denne helgen. Bodø Glimt fortsetter å herje, og vinner tilsynelatende så enkelt de bare vil. I dag vant Glimt komfortabelt over Odd med hele 6-1.

Sarpsborg

Det har skjedd en del i Sarpsborg siden forrige serierunde. To sentrale spillere har forlatt klubben og er klar for proff-eventyr i andre ligaer. Både Coulibaly og Jørgen Strand Larsen har forsvunnet i overgangsvinduet.

Samtidig har klubben blitt forsterket med en gammel kjenning, Tobias Heintz var tilbake i blått i kveldens match

Aalesund – Sarpsborg 08

Det var Aalesund som var motstander i kveldens kamp. Et lag som mer eller mindre er avskrevet i bunn av ligaen, men fortsatt har et håp om «å gjøre vann til vin.»

0-0

Første omgang ble ingen stor opplevelse, men det var episoder å diskutere. Uansett kom det ingen scoringer og det sto 0-0 ved pause.

0-1

Sarpsborg fikk en drømmestart på andre omgang. Etter bare 3 minutter er det nylig hjemvendte Heintz som sender bortelaget i ledelsen.

-HEINTZ GJØR DET! Det vris fra høyre mot venstre. Soltvedt er iskald. I stedet for å fyre av, legger han ballen 45 grader igjen til Heintz som er iskald fra syv meter. Vi leder 1-0 kommenterer klubbens mann på Twitter.


-DRØMMERETUR FOR HEINTZ kommenterer VGs mann.

Viktig seier

Scoringen ble også kveldens eneste i Aalesund. Det betyr at østfoldlaget tar viktige 3 poeng i bunnsjiktet av tabellen. Kampen ender til slutt med 1-0 til Sarpsborg 08…

-Nok av sjanser

-Aalesund skapte nok av sjanser, men det var bortelaget som fikk uttelling. Dermed ble det null poeng for Aalesund hjemme på Color Line Stadion søndag kveld kommenterer hjemmelaget på sine nettsider.

De 11

fotomontasje via S08 Twitter