september 13

God søndag! Status iøstfold: Slåssing og skadeverk. Avsluttet fest. 140 km/t.


God søndag! Håper helgen har vært Ok så langt. Våkner opp til 14-15 grader og overskya vær. Prognosene for dagen tyder på ganske grått vær, med mulighet for nedbør.

status iøstfold

Politi og nødetater har vært i tjeneste gjennom helgen. Her er noe av det som har skjedd..


Slåssing og skadeverk
Halden
Kl 02.59
Politiet har flere enheter i sentrumsområdet ifm melding om slåsskamp. Det ble også meldt om sparking i parkerte biler og skadeverk på en inngangsdør til en blokk. Vi har kontrollert flere personer. Hadde forsøkt ta seg inn på en adresse der det var fest. En rute er knust. Vi har ikke funnet skader på biler det ble meldt sparket på. En mann i 20 årene innbringes arrest, anmeldes for besittelse narkotika og forulemping av tjenesteperson


Avsluttet fest
Fredrikstad
Kl 09.49
Politiet i Fredrikstad avslutta lørdag kveld en fest i Onsøy. NRK melder at det var flere personer som var mindreårige. Foreldrene til samtlige festdeltagere ble varslet av politiet.
Alt Ok ved promillekontroll
Fredrikstad
Kl 09.20
Gudeberg. Patrulje har avholdt promillekontroll i morgentimene. 76 kontrollerte, ingen reaksjoner.


Promille
Moss
Kl 01.55
En politipatrulje stanset mopedist. Viser seg at sjåføren, en tenåringsgutt, er alkoholpåvirket. Mopedførerbevis beslaglagt, forelder varslet.


Trafikkuhell
Sarpsborg
Kl 15.50
Trafikkuhell i Nordbyveien/Øyveien. Lett mc kjørt inn i autovern. Fører har skrubbsår. Nødetatene på stedet.


140 km/t i 100-sone
indreøstfold
Kl 15.24
E18. UP avholdt trafikkontroll. 17 Forenklede forelegg (FF) for hastighet. Høyeste 140 km/h i 100-sone. 1 FF pga for høy hastighet med tilhenger. 1 FF for sving i strid med skilt.


fredagskveld


Promille
Fredrikstad
Kl 20.14
Gamlebyen: Politiet stanset dame i 50-årene, kjørende i bil. Blåste til godt over lovlig verdi. Anmeldes, med påfølgende førerkortbeslag.