september 14

Sesongpremiere for «Åsted Norge»


Foto via Tv210

I sesong 10 av Åsted Norge skal du bli kjent med en svært ressurssterk kvinne som sendte av sted 13 millioner kroner til en «arkitekt» hun traff på en datingside.

-Vi tar opp jakten på «arkitekten» som trolig har gjennomført norgeshistoriens største kjærlighetssvindel skriver TV2 i en melding:

Sendes

Mandag 14. september kl. 21.40 på TV 2

Programleder

Jens Christian Nørve er utegående reporter og programleder. I ekspertpanelet finner du forsvarsadvokat John Christian Elden, forfatter og tidligere polititopp Hanne Kristin Rohde, og Norges mest kjente drapsetterforsker, Asbjørn Hansen. Rune Utne Reitan fra Kripos tar imot tips fra seerne under sendingene.

Om serien

I Åsted Norge kan du hjelpe politiet med å oppklare uløste kriminalsaker. Flere ganger har tips fra seerne ført til at kriminelle har blitt pågrepet. I det direktesendte programmet får du et unikt innblikk i politiets arbeid og du får følge jakten på landets mest ettersøkte. Åsted Norge ønsker å gjøre Norge litt tryggere.