september 26

God lørdag! Status iøstfold: Flere som slåss. Beruset mann la seg på en plen i Storveien. Narkotika. Feststøy

God lørdag, håper uka har vært ålreit. Våkner opp til gråvær og regn. Prognosene for dagen tyder gjennomgående overskya vær, men med opphold utover ettermiddagen. Utsiktene for søndag ser noe bedre ut, men overskya på starten av dagen.

Til rette

Takker for engasjement og mange delinger på savnet- melding fredag kveld. Den eldre damen kom etterhvert til rette. Vi har rutinemessig sletta foto – etter at saken er avsluttet.

Status iøstfold

Politi og nødetater har vært på en rekke oppdrag gjennom natta. Her er noe av det som har skjedd..

Flere som slåss
Halden
Kl 01.00
Melding om flere som slåss utenfor en adresse i Storgata. Rolig på stedet da patruljen kom. Blitt noe bråk da flere hadde forsøkt å ta seg inn på adressen. Ingen skadet. Personene forlot stedet.


Beruset mann la seg på en plen i Storveien
Fredrikstad
Kl 01.20
Melding om en beruset mann som hadde lagt seg til på en plen i Storveien på Gressvik. Patruljen tatt hånd om en våt og kald mann i 20 årene. Ble kjørt til legevakt for sjekk.


Narkotika
Fredrikstad
Kl 02.48
Mann i 40 årene anmeldt for besittelse av noe narkotika i sentrum.


Dempet fest..
Fredrikstad
Kl 01.05
Patruljen dempet en fest på Østsiden, etter klage på feststøy.


Brann
Spydeberg
Kl 22.21
Hovinbarneskole. Melding fra brann 110, om at de var på vei til skolen. Noen skulle ha tent på kunstgresset i ballbingen. Viste seg at et dekk var påtent, og hadde blitt dratt inn i på gresset. Patrulje vært på stedet nå. Mindre skader, oppretter sak.


Høy musikk
Moss
Kl 04.27
Patruljen dempet høy musikk fra en leilighet på Refsnes etter klager fra andre beboere i området.


Fredag


Prekær i mobil
Sarpsborg
Kl 12.22
UP har avholdt trafikkontroll på Hafslundveien/rv22. Resulterte i 21 forelegg for bruk av mobiltelfon og 1 gebyr for manglede bilbelte