september 26

Lite å rope HURRA for, men Sarpsborg 08 berget 1 poeng..


På bildet – Micke Stahre via S08 / arkiv

Målløst og 0-0 for Sarpsborg 08. Møtte Strømsgodset på bortebane

Sarpsborg 08 tok veien til Drammen i ukas eliteserie-runde. Før matchen skilte det kun 2 poeng mellom lagene i favør av sarpingene.

-Vi vet at det er tøffe kamper alt som er, men det handler alltid om å være fokusert. Følelsen er god, sa hovedtrener Micke Stahre før kampen.


.. men følelsen kan muligens ha spilt treneren et puss?


0-0

For det ble ingen stor eller underholdene match i Drammen. Ingen av lagene maktet å sette ballen i mål, dermed ble det 0-0 og poengdeling.

– Lite som skjedde

-Før pause var det lite som skjedde. Fra sidelinjen valgte Micke Stahre å endre fra 3-4-3 til 4-2-3-1-formasjon etter kvarteret. Et tydelig tegn på at svensken ikke var fornøyd med inngangen på kampen kommenterer S08 på sine nettsider.

-De første 45 minuttene hadde ingen ting l å by. Ingen kvalifiserte målsjanser. Ikke før innbytter Guillermo Molins banket ballen i metallet på overtid av 1. omgang oppsummerer VG.

2.omgang

Andreomgangen var innledningsvis veldig lik de første 45 minuttene. Godset med mest ball. Etter 63 minutter fikk de en fin dobbelmulighet, men ingen fikk ballen i mål oppsummer S08 på sine nettsider.

Lite fornøyde

Ut i fra Eurosports intervju med de respektive trenerne etter kampen var det liten glede å spore. Begge virket relativt misfornøyd med kveldens forestilling.

Møter Stabæk

Neste runde er det Stabæk som er motstander for sarpingene. Kampen spilles på Sarpsborg stadion den 3 oktober.

De 11

Fotomontasje via S08 | Twitter