september 27

God søndag! Status iøstfold: Høylytt fest. Innbruddsalarm på Coop. Slåssing. Pågrep ruset kvinne

God søndag! Er siste helg i september. Våkner opp til overskya vær og en svart kopp kaffe.

Prognosene for dagen tyder på noe variert vær med både glimt av sol og skyer.

status iøstfold

Politi og nødetater følger opp små og store hendelser i vårt distrikt. Her er noe av det som har skjedd det siste døgnet..


Fort i 100-sone
#Sarpsborg
Kl 09.45
E6 v/Kalnes. UP har stanset en bilist for hastighet. Fører ble målt til 143 km/h i 100 km sone. Førerkort beslaglagt på stedet.


Høylytt fest
Fredrikstad
Kl 03.38
Melding om en høylytt fest fra en leilighet på Nygaardsplassen. Patruljen avsluttet festen etter klager fra andre beboere.


Innbruddsalarm på Coop
Sarpsborg
Kl 05.14
Melding fra en alarmsentral om at det har gått en innbruddsalarm fra Coop Extra på Tunejordet. Patruljen på stedet bekreftet at det er blitt knust ei rute. Vi undersøker om kameraene i butikken kan ha fanget opp en evt gjerningsmann.


Pågrep ruset kvinne
Sarpsborg
Kl 1538
Politiet har pågrepet en ruset/ beruset kvinne i 40 årene etter at hun skal ha dyttet en annen kvinne slik at hun slo hodet og begynte å blø. Denne damen ble kjørt legevakta for behandling. Hendelsen fant sted i en bolig.


Trafikkuhell og brudd på vikeplikt
Halden
Kl 22.48
Melding om trafikkuhell i sentrum ved Coop Prix. Politiet på stedet. Ingen personskader. Politiet oppretter sak på vikepliktbrudd.


Slåssing
Moss
Kl 23.56
Melding om slåssing i Helgerødgata. Flere forsvunnet da patruljen kom, men innbrakte en beruset mann i 20 årene, som blir anmeldt for forulemping av tjenestemennene og bæring av kniv.


Promillekjøring
Askim
Kl 03.20
Patruljen i Indre anmelder en mann i 20 årene fra Askim for promillekjøring. Fremstilt for legevakten for blodprøvetaking. Førerkortet tatt i beslag.
Slåssing på privat-adresse


Moss
Kl 00.32
Larkollen. Melding om slagsmål på en privatadresse. En person innbringes drukkenskapsarresten. Ingen skadde.