september 29

Nå skal Circle K selge Peppes Pizza over hele Norge


Aina Javed Akhtar, daglig leder på Circle K Kjeller, tilbyr når Peppes On-The-Go. Foto via Circle K / Borud


Gjennom samarbeidet med Circle K øker antall utsalgssteder for Peppes Pizza fra 81 til over 300 over hele Norge skriver selskapet i en melding:

I år er det nøyaktig femti år siden den første Peppes-pizzaen ble solgt i Norge. Siden har pizza vokst til å bli den retten folk flest spiser oftest til middag, ifølge undersøkelsen «Norske Spisefakta 2020».

Circle K, Scandza og Peppes-eier Umoe Restaurants har inngått et samarbeid. Samarbeidet har fått navnet «Peppes On-The-Go!» og innebærer at du fra 29. september kan kjøpe Peppes Pizza, spesialutviklet for convenience-kanalen, på over 230 av Circle K sine stasjoner, enten som porsjonspizza eller for å ta med deg hjem.

Kategori- og markedsdirektør i Circle K Norge, Ann Helen Våge, sier at dette er et naturlig steg for å tilpasse seg de raske forbrukerendringene og gjøre hverdagen enklere for kunden.

– Dette har vi sett frem til, og vi er stolte over å få være med på å gjøre Peppes-smaken enda mer tilgjengelig gjennom vår tilstedeværelse lokalt og gjennom vår nye løsning for forhåndsbestilling av mat.

Øker utsalgsstedene fra 81 til over 300

Peppes Pizza On-The-Go er en ny type Peppes pizza spesielt tilpasset salg som varm over disk hos Circle K. Pizzaene er et resultat av et produktutviklingssamarbeid mellom Umoe Restaurants, Circle K og Scandza.