oktober 02

Beholder dagens pris på Premier League


Telia Norge utfordrer TV-bransjen igjen og beholder månedsprisen på 499 kroner for TV2 Sport Premium. Telias fotballinteresserte kunder får dermed markedets billigste Premier League-pris skriver selskapet i en melding:

– Interessen for Premier League her til lands er helt enorm, og som Norges største utfordrer skal vi til enhver tid levere markedets beste og mest fleksible TV-produkt til en fornuftig pris, sier Pål Rune Kaalen, direktør for privatmarkedet i Telia Norge.

– Derfor beholder vi vår tidligere månedspris på 499 kroner, slik at kundene våre kan fokusere på de store fotballopplevelsene og ikke bekymre seg over høye TV-priser.

Det var i september det ble kjent i media at TV2 har økt sin veiledende pris for Premier League-kanalen TV2 Sport Premium til TV-distributørene. Som en konsekvens har flere distributører sett seg nødt til å øke prisen til kundene sine. Telia på sin side har som første distributør latt være å øke prisene ut mot sine kunder.

– Get har nå blitt Telia, og det gir oss styrket konkurransekraft samtidig som vi skal levere enda bedre kundeopplevelser på tvers av teknologi og plattformer.