oktober 02

CC Cowboys fortsetter jubileet med nytt album i dag!
Foto via Drabant Music / André Løyning

CC Cowboys fortsetter jubileet med nytt album i dag!

Etter å ha turnert uten å ha tatt en pust i bakken i over 17 år, ble 2019 et velfortjent hvileår for bandet. Et år som ble brukt til å stoppe opp og ta innover seg hvor de har vært, hva de har gjort, få hverandre litt på avstand, og jobbe med nye idéer. Dette har kulminert i Elsket for alltid.

Dette er ikke en hvilken som helst albumutgivelse, for denne plata er intet mindre enn en feiring av CC Cowboys sine vanvittige 30 år i norsk musikk. Fra «Harry» til «Kom deg løs» har CC Cowboys skapt norsk musikkhistorie gang på gang siden 1990. Derfor er 2020 ekstra spesielt skriver plateselskapet i en melding:

Elsket for alltid inneholder ti nye CC Cowboys-låter med musikalsk bredde som er garantert å tilfredsstille kjernefansen samt nye lyttere. Med allerede populære låter som nevnte «Kom deg løs», samt «Våre liv» og «Nå tar vi vare på hverandre», er dette en samling sanger hvor gutta høres bedre ut enn noensinne. Dette er en plate som oser av vitalitet, kjærlighet, og kvalitet.

I 2020 har CC Cowboys også gitt ut en grandios jubileumsboks med alle de tidligere albumene i katalogen deres i remastret prakt, samt et helt nytt livealbum – Athletic Sound Live-Session. I år skulle bandet egentlig også legge ut på deres største turné noensinne, og akkurat det kan du være sikker på at de kommer til å ta igjen senere.

– CC Cowboys er et band som har hatt en høy marsjfart – lenge. Og vi gir oss aldri, sier Magnus Grønneberg.