oktober 02

Premiere for «Familiens ære» i kveld


Deltakerne i «Familiens ære»: Bak fra venstre:Bjørn og Birgitte Maaseide, Petter og Patrick Thoresen, Mia og Bent Svele. Foran fra venstre: Katinka og Trine Haltvik, Odd-Bjørn og Lars Agnar Hjelmeset, Trine og Julie Hattestad. I midten programleder Kjetil André Aamodt. Foto via Nordisk Film / Heimly / NRK

Kjente profiler

Seks kjente idrettsprofiler og barna deres, som også er toppidrettsutøvere, skal konkurrere sammen om familiens ære. Alpinlegenden Kjetil André Aamodt er programleder skriver NRK i en melding:

Sendes

NRK1 og NRK TV fredag 2. oktober kl. 20.05
Familiens ære
Nytt program

«Familiens ære» er en helt nytt NRK-program som går inn i gullrekka på fredager. Det tar utgangspunkt i et spesielt fenomen i idretten: Deltakerne er kjente idrettsutøvere og deres sønner og døtre, som selv gjør eller har gjort karriere i norsk og internasjonal idrett.

De seks idrettsfamiliene gir oss et nært og eksklusivt innblikk i livet på hjemmebane. Samtidig utfordrer de hverandre i ulike konkurranser på noen av Norges største sportsarenaer. De er alle gode i sin idrett, men hvilken familie er den mest allsidige?
Alle deltakerne er med gjennom samtlige episoder, til vinnerne kåres blant tre finalepar i siste program.

Deltakerne er

Team Hjelmeset: Lars Agnar (18) og Odd-Bjørn (48), langrenn

Team Hattestad: Julie (18), håndball, og Trine (53), friidrett

Team Thoresen: Patrick (36) og Petter (58), ishockey

Team Svele: Mia (18) og Bent (58), håndball

Team Maaseide: Birgitte (17) og Bjørn (51), volleyball

Team Haltvik: Katinka (28), håndball/beach håndball, og Trine (55), håndball

Familiens ære: Kjetil André Aamodt

Oppstart i Holmenkollen

Første episode sparkes i gang i ærverdige Holmenkollen. Her skal deltagerne konkurrere både med gevær og i luftige svev på Oslos tak. Vi blir også med hjem til familien Svele på Furnes og familien Maaseide i Stavanger.

I senere episoder skal vi til idrettsarenaer som Bislet stadion, Ullevål stadion, skihallen Snø, Frognerbadet og Frogner Stadion.

«Familiens ære» ble spilt inn på våren og forsommeren 2020.