oktober 03

God lørdag! Status iøstfold: Hus brant ned. Leteaksjon etter mann som gikk seg vill. Trafikkontroll

God lørdag! Er i innspurten av årets høstferie. Våkner opp til overskya vær og 13-14 grader. Prognosene for helgen tyder på stabilt grått vær, med en del nedbør på søndag.

Nyhetsbildet

Øvrig nyhetsbildet lørdag morgen preges fremdeles av at president Trump er innlagt på sykehus med korona. Det er også flere i hans omgangskrets. -Rådgivere, senatorer og kampanjesjefen. Dette er de som har blitt smittet i Trumps nære omgangskrets skriver NRK. I tillegg er Trumps egen kone også smittet.status iøstfold

Politi og nødetater er i tjeneste gjennom helgen. Her er NOE av det som har skjedd så langt..


Leteaksjon etter mann som gikk seg vill
Halden
Kl 03.19
Angerstjern. Politiet har i natt lett etter mann som gikk seg vill i fra camp ved Angerstjern. Kommet bort i fra følget sitt. Etterhvert ble han funnet av politihelikopteret og tatt hånd om av en politipatrulje. Mannen var uskadd og ved godt mot og tas hånd om av turfølget sitt.


Hus brant ned –
Sarpsborg
Kl 02.17
Ise. Bergbyveien. Natt til lørdag kom det melding om brann i en bolig på Ise i Sarpsborg. Alle nødetatene rykket ut. Alle i huset kom.
-Huset er overtent og brannvesenet foretar en kontrollert nedbrenning. Beboere i naboboliger er evakuert og får husrom av familie og bekjente. Det er ikke skader på nabobebyggelse.


Trafikkontroll
Sarpsborg
Kl 10.10
Iseveien UP har avholdt trafikkontroll på stedet. Skrevet ut 3 forenklede forelegg for hastighetsovertredelser. Høyeste måling var 80 km/t i 70-sonen.


Innbrudd
Trøgstad
Kl 11.40
Sluppenveien. Innbrudd i et sagbruk i løpet av natten og stjålet verktøy. Politiet har vært på stedet å gjennomført en åstedstedsundersøkelse.