oktober 05

Snåsamannen Joralf Gjerstad lanserer boka EVIG HÅP


Foto via Aschehoug

– Det som virkelig betyr noe, er å være et godt medmenneske. Tanken om storhet kan ødelegge den fine gleden. Den kan forsvinne, og du blir alene og ensom i alt.

Lev ditt liv i ærlighet og gi av det beste til din neste. 94 år gammel sitter Snåsamannen Joralf Gjerstad på sykehjemmet og tenker på det han har opplevd, på hva som skal komme og hva som utgjør et godt liv. Joralf har levd et liv i tjeneste for folket. I boka Evig håp forteller han hva han har lært.

Gjerstad snakker om de store spørsmålene i livet – kjærlighet og død, tro og tvil, livskraft og alderdom. Her er det mye livsvisdom og mange kloke ord til trøst og oppmuntring. Joralf er åpen om opp- og nedturer i eget liv, om sorgen etter at kona Signe døde og om hva som venter når livet tar slutt. Han snakker også om koronakrisen og mener den kan bidra til at vi endrer kurs og får et bedre samfunn i framtida.

Boka er skrevet i samarbeid med Christer Rognerud og Anne Karen Holstad.

Evig håp lanseres 16. oktober opplyser Aschehoug i en melding.