oktober 10

God lørdag! Status iøstfold: Ufin mot politipatrulje. Til legevakt etter slåssing. Ruspåvirket sjåfør. Høylytt fest..

God lørdag, håper uka har vært ålreit. Våkner opp til overskya vær og 9-10 grader.

Vær og vind

Prognosene for helgen tyder på en del gråvær og nedbør. Ser bedre ut på mandag.

Status iøstfold

Politi og nødetater har vært ute på en rekke hendelser natt til lørdag. Her er noe av det som har skjedd.,


Ufin mot politipatrulje
Halden
Kl 02.54
Overstadig beruset mann i 70 årene kjørt arrest for å sove ut rusen. Ble i utgangspunktet kjørt hjem på egen bopel, men begynte å krangle med patruljen og ble ufin. Anmeldes for hindring av offentlig tjenestemann og nekte å oppgi personalia.

Til legevakt etter slåssing
Halden
Kl 00.50
En mann på ca 30 år kjøres legevakt med mindre skader etter å ha vært involvert i et slagsmål. Politiet oppretter en sak mot en navngitt gjerningsmann.


Bråkete mann
Fredrikstad
Kl 00.05
Kniple. Kommer klager på en bråkete mann i gata. Politiet kjører til stedet og finner en kar i 40 årene som er godt beruset. Vedkommende er også i besittelse av et mindre kvantum narkotika. mannen blir anmeldt for forholdet og bortvist fra stedet.


Ruspåvirket sjåfør
Fredrikstad
Kl 03.25
Kråkerøy. En bilist stanses for kontroll. Bilfører, mann i begynnelsen av 20 årene, fremstår ruspåvirket av annet enn alkohol. Det er videre gjort beslag av et mindre kvanta narkotika i bilen. Førerkort tas midlertidig i beslag og forholdene anmeldes.


Trafikkulykke. Dyr i veibanen..
Moss
Kl 08.20
Larkollen. Politi og ambulanse på vei til moped som har sklidd og veltet. Fører er undersøkt av ambulansepersonell. Har skrubbsår og smerter i nakken. Minimale skader på mopeden. Hendelsen fremstår som et uhell i forbindelse med unnamanøver for et dyr i veibanen.


Høylytt fest
Halden
Kl 09.35
Kom inn klage på fest med mange personer og mye støy i en sentrumsleilighet. Festen avslutta av politiet og tilstedeværende sendt hjem.


Promillekjøring
Fredrikstad
Kl 00.50
Råbekken. Kom melding om bilist som vingler mellom kjørefeltene på Rolvsøyveien. Bilen har også vært innom midtrabatten. Med god hjelp av et vitne finner politiet bilfører på en adresse i området. En dame i 30 årene fremstår åpenbart beruset. Damen innbringes for nødvendige prøver. Førerkort blir tatt midlertidig i beslag og hun blir å anmelde.


Slåssing etter damekrangel..
Moss
Kl 09.50
Elgveien. Melding om slagsmål. Viser seg å være 2 tilsynelatende voksne menn som røk i tottene på hverandre pga en damekrangel. Ingen ble skadet.


Slåssing
Mysen
Kl 00.25
Torggata. Melding om slagsmål. Politiet er raskt på stedet. Kun ubetydelige skader. Politiet avhører fornærmede og en mistenkt på stedet, begge menn i 20 årene-


Trafikkontroll
Rakkestad
Mysen
Skiptvet
Kl –
UP og Statens Vegvesen har hatt en samarbeidskontroll på nevnte steder. Totalt 57 kontrollerte. 3FF(mobilbruk/kjørt mot skilt og trimmet moped), 7 gebyr( slitte dekk og belte), 3 avskiltninger, 27 mangellapper og 3 bruksforbud(bl.a. kappet fjærer)