oktober 11

Sesongstart for «Vårt lille land»


Vårt lille land: Trillingene og de ukjente varslerneSøndag kveld er det klart for en ny sesong av dokumentarserien «Vårt lille land»Historien

I fjor fortalte trillingene Lise, Marius og Hanne Thorvaldsen historien om hvordan de kom i fosterhjem. Samme kveld som det Vårt lille land-programmet gikk på lufta kom meldinger fra ukjente, som fortalte om dokumenter og varsler til barnevernet ingen ante eksisterte.

Først nå får trillingene vite den rystende sannheten om sin egen barndom.

Sendes

Søndag 11. oktober kl. 22.15 på TV 2

Om serien

Hva skjer når en gruppe erfarne journalister, ledet av Tonje Steinsland, reiser ut i Norge på jakt etter håpet? De kommer tilbake med fantastiske fortellinger om vanlige menneskers liv. Det viser seg at alle har en historie.
Foto via Tv2