oktober 17

Offensiv Aune før kampen mot Haugesund– Det er en tøff kamp, men det ser veldig bra ut hos oss. Vi har gode treninger og har rett og slett blitt bedre de siste ukene. Vi har veldig mange gode spillere. Det er ekstremt vanskelig å ta ut en ellever og tropp, men det ligner litt på hvordan det har vært i Sarpsborg 08 før.

Ingenting er bedre enn det, sier Tom Freddy Aune til klubbens nettsider:

Kamp

Kampen mot Haugesund spilles søndag Kl 18.00

– Vi reiser offensive til Haugesund og går for tre poeng. Vi skal ikke ligge bakpå og Haugesund skal være gode for å slå oss. Det er utgangspunktet.

Og en som muligens blir med når Sarpsborg 08 reiser til haugalandet, er Anton Salétros. Svensken ble signert på deadline day – en overgang Aune setter høyt.

– Det er ikke bare spilleren, men personen. Han er den første som kommer og den siste som går. Han legger ned den ekstra tiden. En veldig fin person og meget god fotballspiller. Det er en meget god beskjed til alle som er glad i Sarpsborg 08.