oktober 23

Salétros mener S08 er blitt bedre. Møter Rosenborg

Foto via S08

Anton Salétros merker forskjell på det Sarpsborg 08 han forlot og det Sarpsborg 08 han kom tilbake til.

– Kvaliteten har blitt bedre og vi ser alle bedre ut. Spillerne som var her har blitt litt bedre og de som er kommet inn er bra. Alle har bedre seg noen prosent. Når alle gjør det, blir nivået bedre også, sier svensken via klubbens nettsider.

Rosenborg

Søndag er Salétros med i kampen om en startplass når Rosenborg gjester Sarpsborg stadion.

– Det skal bli kult å spille på hjemmebane igjen. Det blir bra motstand og skal gjøre alt vi kan for å vinne. Vi skal spille vårt eget spill og ikke tenke for mye på dem. Vi skal gjøre det vi er bra på, sier han.

Klar for å gi sitt foran det som nå blir 600 publikummere:

– Vi vil ha fullsatt her hver kamp. Det føles fortsatt tomt, men jo mer, jo bedre.

Aktuell link | S08