november 01

God søndag! Status iøstfold: Gikk amok på utested. Voksne menn i kostymer som slåss. Bråk. Ruset sjåfør

God søndag! Våkner til gråvær og nedbør. Regnet pisker mot vinduene – og det føles fristende og bare snu seg rundt å sove videre..

Vær og vind

Prognosene for dagen tyder på en fuktig søndag. Værutsiktene for mandag er heller ikke veldig oppløftende.

Lokalfotball

Har du fulgt med på lokalfotballen i helgen? Sarpsborg 08 spilte 1-1 mot Odd i går, og Fredrikstad vant over Kvik Halden.

status iøstfold

Politi og nødetater følger opp små og store hendelser i vårt distrikt. Her er noe av det som har skjedd det siste døgnet..


Mann gikk amok på utested
Moss
Kl 03.47
Vært flere hendelser kveld/ natt. Mann i 20 årene gikk amok på utested kl 22:30 og ble besluttet pågrepet etter å blant annet å ha spyttet på tjenestemann. En venn av denne personen truet etterpå de ansatte på utested. Også han ble kjørt inn i arresten.

Ny hendelse i sentrum ca kl 3. Skal ha vært slåssing med mange involverte i Storgata. Avsluttet da patrulje kom frem. Vi fant de involverte. Ingen vil anmelde, men vi har sikret video av hendelse og oppretter sak.


Bråk i sentrum
Fredrikstad
Kl 01.22
Mann 20 årene ble forsøk bortvist pga bråk i sentrum. Etterkom ikke dette og ble anmeldt. Blir nå kjørt arresten etter å ha trosset pålegget en andre gang.


Voksne menn i kostymer som slåss
Halden
Kl 23.45
Meldt om slåssing. Voksne menn i kostymer. De involverte skal ha gått inn på en bar. Politiet er fremme og leter etter disse personene. To menn i 20 årene bortviste.


Uheldig bilist
Fredrikstad
Kl 23.47
Patrulje bistår uheldig billist som har kjørt i en åpen kum i Apenes gate. Kumlokket er trolig fjernet som en «spøk», med resultat hull i bunnpanne og mye oljesøl.


Innbrakt i arresten..
Fredrikstad
Kl 15.48
En mann i 50-åra er innbrakt i arresten etter en ordensforstyrrelse i rus fra bussterminalen.


Kjøring i ruset tilstand
Mysen
Kl 10.41
Politiet har stanset en bilfører i 20 årene som er anmeldt for kjøring i ruset tilstand, uten gyldig førerkort og for å kjørt bil med falske kjennetegn. Han anmeldes også for å ha vært i besittelse av en mindre mengde hasj.