november 04

Julestemning fra Posten


Stemningsfulle julemarkeder og julegater er en selvsagt del av adventstiden, men i 2020 kan det bli vanskeligere å oppleve dem. Da passer det å sende en hilsen til venner og kjære med Postens julefrimerker med dette som tema.

De vakre julefrimerkene har motiver fra Maihaugen på Lillehammer, og viser en julegate og ett julemarked. De representerer de over 200 større og utallige små julemarkedene og julegatene som vanligvis kan besøkes i Norge.

– Norske julemarkeder er blant de beste i Europa, og tilbyr mange spennende produkter – i tillegg til unik julestemning. I den spesielle situasjonen vi har i år vet vi at det kan bli færre markeder. Å få en julehilsen i Posten kan bety ekstra mye i år, særlig for de som kanskje sitter alene i tiden fram mot jul, sier frimerkedirektør Halvor Fasting i Posten i en melding:

Julefrimerkene er designet av Kristin Granli. De kan brukes på vanlige brev i Norge, og er i salg fra fredag 6. november.

Julefrimerker

Dato: 06. november 2020
Nummer: NK 2042-2043
Motiv: Julegate og julemarked på Maihaugen, Lillehammer
Utforming: Kristin Granli
Foto: Paul Kleiven / NTB, Esben Haakenstad
Verdi: Kr 17,- (innland 20 g) x 2