november 06

Jubileumsfest i «Hver gang vi møtes»«Hver gang vi møtes» sender sin tiende sesong på TV 2 i høst. Det blir markert med en stjernespekket jubileums-vri hvor vi får gjensyn med 29 artister som alle har skapt magiske musikalske øyeblikk gjennom tv-ruten gjennom ni sesonger.

Først ut i sesongpremieren er Tshawe Baqwa og Silje «Silya» Nymoen, som ankommer gården med stil. Sammen med Bertine Zetlitz, Christel Alsos, Øyvind «Vinni» Sauvik, Jan Eggum, Halvdan Sivertsen og Sigvart Dagsland får de æren av å sette i gang jubileumssesongen som skal sendes gjennom åtte episoder på TV 2 på fredager i høst.


Premiere

Fredag 6. november kl. 20.00 på TV 2

Mimre

Det skal mimres om tidligere deltagelse på «Hver gang vi møtes» gården og fremføres nye låter som betyr mye for artistene personlig. Det deles nye sterke, rørende og morsomme historier rundt bordet som bringer frem både latter og tårer – akkurat slik vi er vant til i kjent og kjær «Hver gang vi møtes»-stil.

Hver uke ankommer det kjente og kjære artister på gården, mens noen drar hjem – så ankommer andre artister for å ta del i jubileumssesongen.

Gleder seg til å komme tilbake

Eva Weel Skram, Odd Nordstoga og Elisabeth «Bettan» Andreassen er tre av artistene som skal ta turen tilbake til Vestre Kjærnes gård i høst. Nordstoga og Andreassen var med i «Hver gang vi møtes»-sesongen som ble sendt på TV 2 i vår.

Eva Weel Skram var med i femte sesong av programmet. Hun ser på deltagelsen som et vendepunkt i karrieren.

– Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til gården og være med i jubileumssesongen. «Hver gang vi møtes» var med på å gi meg et skikkelig løft som artist. Til da hadde jeg og Thomas (Stenersen) hatt en periode på ti år med Eva & the Heartmaker med bare engelskspråklig musikk. Jeg hadde aldri sunget på norsk før, så da var det veldig stas å være med så mange artister med norskspråklig musikk og få synge på egen dialekt, sier Weel Skram.

Foruten å sette sitt preg på karrieren, fikk programmet også mye å si for Weel Skram på det personlige plan.

– Frem til da hadde jeg vernet veldig om privatlivet mitt. I «Hver gang vi møtes» følte jeg meg trygg på at min private historie ville bli forvaltet på en god måte. Det var selvfølgelig skummelt der og da, men responsen i ettertid betydde veldig mye for meg.

Odd Nordstoga sier dette om å returnere til gården med 28 artistkolleger:

– Det var jo gøy å bli spurt om en ekstrarunde på «Hver gang vi møtes»-gården. Jeg håper alle som jobbet i kulissene med serien er identisk som sist. Veldig hyggelige folk som jeg gleder meg til å se igjen.

Det skal bli artig å prøve å tolke flere låter, det tror jeg blir fint. Det jeg likte best med «Hver gang vi møtes» sesongen jeg deltok i var all den gode musikken som ble skapt, den gode maten og drikken og skikkelig artige folk å være sammen med. Det var en kjempegod stemning under hele sesongen, og kan jeg krysse av på disse punktene er vi i mål denne sesongen også, sier Odd Nordstoga.

Elisabeth «Bettan» Andreassen ser frem til nye, fine stunder på «Hver gang vi møtes»-gården.

– For det første, «Hver gang vi møtes» er det fineste programmet en artist kan være med i. Det handler om det du setter mest pris på, musikken, sangene og de viktigste valgene du gjort i livet ditt. De fine kollegaene og vennskapet mellom artistene er fantastisk. Og så må jeg til slutt må jeg skryte av produksjonen og bandet. Uten dem hadde det heller ikke vært noe «Hver gang vi møtes». For et proft team, sier Elisabeth «Bettan» Andreassen.


Her er artistene i «Hver gang vi møtes» sin jubileumssesong:

Silje «Silya» Nymoen
Tshawe Baqwa
Øyvind «Vinni» Sauvik
Sigvart Dagsland
Christel Alsos
Halvdan Sivertsen
Bertine Zetlitz
Eva Weel Skram
Jan Eggum
Pål «OnklP» Tøien
Jonas Fjeld
Inger Lise Rypdal
Philip «Admiral P» Boardman
Wenche Myhre
Marion Ravn
Morten Abel
Hans Petter Aaserud
Magnus Grønneberg
Øivi


Denne episoden

Tshawe Baqwa, Silje «Silya» Nymoen, Bertine Zetlitz, Christel Alsos, Øyvind «Vinni» Sauvik, Jan Eggum, Halvdan Sivertsen og Sigvart Dagsland får æren av å sette i gang jubileumssesongen av «Hver gang vi møtes». Vi kan glede oss til gamle minner fra tidligere sesonger, nye tolkninger av låter som gir oss magiske musikalske øyeblikk, og historier som bringer frem både latter og gråt rundt bordet på låven.